Καρέκλα γραφείου Galeo, Galeo, μαύρη | Έπιπλα Videnov
Galeo

Καρέκλα γραφείου , μαύρη

Καρέκλα γραφείου Galeo 1
Καρέκλα γραφείου Galeo 2
Καρέκλα γραφείου Galeo 1_thumb
Καρέκλα γραφείου Galeo 2_thumb
94
Εκπτωση: -9%
85

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Η καρέκλα γραφείου Galeo συνδυάζει το πρότυπο με την άνεση.
Διαστάσεις:- L62 B49 H100/110
Οι καρέκλες στο γραφείο είναι διάφορες - για επισκέπτες,για  σκηνοθέτες, εργασίας.Οποια και να επιλεξετε, θα διαπιστώσετε ότι πάντα ψάχνετε για ενα κομψό σχεδιασμό. Και αυτό είναι πολύ απλό –οι  καρέκλες γραφείου δίνουν την πολυτέλεια του χώρου εργασίας, τραβάνε την προσοχή στους επισκέπτες .Ελατήρια αερίου με ανύψωση τουλάχιστον 10 εκατοστά, πλαστικό, μέταλλο και δέρμα - τα προϊόντα αυτά είναι ίσως τα πιο σύγχρονα υλικα διακοσμισης και παραγογης επιπλων του εσωτερικού χωρου. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι περνατε  πολλές ώρες την ημέρα στο γραφειο, είναι καλό να δούμε τα χαρακτηριστικά αυτά ως αναγκαιότητα και προσιτή πολυτέλια.
Σημείωση!.                                                                     
Τοποθετήστε τα έπιπλα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από 50 εκατοστά από κάθε πηγή ισχυρής θερμότητας.Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να αλλάξει το είδος και την ποιότητα των επίπλων.Η εγγύηση δεν καλύπτει αυτό το είδος ζημίές.
Αριθμός συσκευασιών: :
Πακέτο 1: 67/26/60 εκατοστά, Βάρος 13 κιλά.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Galeo 15.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

|

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας