Καρέκλα γραφείου Kubrat, Kubrat, μαύρο | Έπιπλα Videnov
Kubrat

Καρέκλα γραφείου , μαύρο

Καρέκλα γραφείου Kubrat 1
Καρέκλα γραφείου Kubrat 1_thumb
181
123*
*Με Videnov card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Η καρέκλα γραφείου Kubrat είναι η καλύτερη λύση για το γραφείο σας.
- Διαστάσεις: L68 B75,5 H113/122 εκατοστά.
- Μέγεθος του καθίσματος: L50 B50 H49.5/58,5 εκ.
- Μέγεθος της πλάτης : L50/42 H69 εκ.
- Εξοπλισμένο με μετάλλικα πόδια, επικαλυμμένα μπράτσα, αμορτισέρ αερίου και μηχανισμό λικνίσματος
- Ταπετσαρία: δερματίνη
- Χρώμα: Μαύρο
- Διακοσμητικές ραφές στο κάθισμα, πλάτη και μπράτσα.
Άνεση, αντοχή και  σχεδιασμός είναι τα βασικά κριτήρια για την αξιολόγηση των επίπλων και εξοπλισμού σε ένα εργασιακό περιβάλλον. Η καρέκλα γραφείου Kubrat θα ικανοποιησει  όλες τις  απαιτήσεις σας  για την αντοχή και την άνεση. Η καρέκλα παρέχει όλες τις βασικές προδιαγραφες - εργονομική υποστήριξη, παρέχοντας τη στιριξη τις  στάσης  του σώματος σας  κατά την εργασία. Ρυθμίστε σύμφωνα με το βαρός σας  τον μηχανισμό επιτρέπει τη λειτουργία ταλάντευσης για ενα σύντομο χαλαρωτικό διάλειμμα. Με το  αμορτισέρ αερίου μπορείτε  να ρυθμισετε  σωστά για εσάς το ύψος του καθίσματος εργασίας. Άριστη εργονομία ,υψηλής ποιότητας σύγχρονα υλικά και μηχανισμούς εξασφαλιζουν  την ομαλή διαδικασία εργασίας. Είναι κατάλληλη  για την αίθουσα συνεδριάσεων και το γραφείο. Το γραφείο δεν θα είναι ποτέ το ίδιο και ο "λογος " για αυτό είναι αυτη η καρέκλα.
Σημείωση!
Τοποθετήστε τα έπιπλα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από 50 εκατοστά από κάθε πηγή ισχυρής θερμότητας.Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να αλλάξει το είδος και την ποιότητα των επίπλων.Η εγγύηση δεν καλύπτει αυτό το είδος ζημίων.
Προσδιορισμός: Καρέκλα γραφείου με τη δυνατότητα ρύθμισης
Σύνθεση: Ύφασμα / δέρμα, αφρολέξ, βάτα, πρόσθετα ύλικα ταπετσαρίας  Μέταλλο, PVC
Συσκευασία: Κουτί - χαρτόνι  οντουλέ
Οδηγίες χρήσης: Για δουλειά γραφείου. Για να αλλάξετε το ύψος και την κλίση, χρησιμοποιοιστε τις λαβές κάτω από το κάθισμα
Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1: 82/64/30 εκ., Βάρος 19 κιλά.
Συντήρηση: Οι επιφάνειες σκουπίζεται με ένα υγρό πανί. Μην χρησιμοποιείτε προϊόντα και υλικά καθαρισμού που περιέχουν λειαντικά σωματίδια.

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Kubrat 15.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας