Καρέκλα γραφείου Luciano, Luciano, μαύρο | Έπιπλα Videnov
Luciano

Καρέκλα γραφείου , μαύρο

Καρέκλα γραφείου Luciano 1
Καρέκλα γραφείου Luciano 2
Καρέκλα γραφείου Luciano 1_thumb
Καρέκλα γραφείου Luciano 2_thumb
193
Εκπτωση: -32%
129

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

- Διαστάσεις: L64 В74 H114/123 εκατοστά.
- Άνω υλικό -   δερματίνη-μαύρο χρώμα
- Ταπετσαρία - αφρολέξ, βατα, πρόσθετα υλικά ταπετσαρίας

- Σκελετός -  βαμμένος  PP
Πλεονεκτήματα:
- Περιστροφή 360 °
- αμορτισερ αερίου για τη ρύθμιση του ύψους +/- 100 mm.
- Επικαλυμμένα μπράτσα
- Εργονομικές  πλευρικές στηρίξεις
- Μηχανισμός χαλάρωσης  "πεταλούδα"
- Ελαστική και ανθεκτική στη φθορά δερματίνη με εύκολη συντήρηση
- Τα ροδάκια διαθέτουν πλαστική επικάλυψη, ώστε να κυλούν ομαλά σε κάθε τύπο δαπέδου.

Το άνετο και λειτουργικό κάθισμα εργασίας είναι ένα ουσιαστικό μέρος του κάθε εξοπλισμένο γραφείο. Η καρέκλα γραφείου Luciano είναι μια μοντέρνα και κομψή καρέκλα γραφείου που πληροί τις βασικές απαιτήσεις της εργονομίας  και της άνεσης . Η καρέκλα είναι επενδεδυμένη με μαύρη δερματίνη, απαλή και ευχάριστη στην αφή, ειδικά επεξεργασμένη για υψηλή αντοχή στη φθορά.Ενσωματωμένους μηχανισμούς για τη ρύθμιση του ύψους εργασίας και ταλάντευσης, παρέχουν εξατομικευμένη ρύθμιση του ύψους των επίπλων και την απαραίτητη πόζα χαλάρωσης . Η δερματίνη με την οποία είναι επικαλυμμένη η καρέκλα είναι ανθεκτικό στη φθορά υλικό του οποίου οι ιδιότητες είναι κατάλληλες  για την παροχή άνεση στην εργασία. Η καρεκλα  προμηθεύεται σε εύκολη για μεταφορά συσκευασία μέσα στην οποία έχει οδηγίες τοποθέτησης.Ολα τα υλικα συναρμολογισης συμπεριλαμβανονται στη συσκευασια.

Σημείωση!

Τοποθετήστε τα έπιπλα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από 50 εκατοστά από κάθε πηγή ισχυρής θερμότητας.Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να αλλάξει το είδος και την ποιότητα των επίπλων.Η εγγύηση δεν καλύπτει αυτό το είδος ζημίων.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Luciano 15.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας