Καρέκλα γραφείου Nesti, Nesti, μαύρο + μπλε | Έπιπλα Videnov
Nesti

Καρέκλα γραφείου , μαύρο + μπλε

Καρέκλα γραφείου Nesti 1
Καρέκλα γραφείου Nesti 2
Καρέκλα γραφείου Nesti 3
Καρέκλα γραφείου Nesti 4
Καρέκλα γραφείου Nesti 5
Καρέκλα γραφείου Nesti 6
Καρέκλα γραφείου Nesti 7
Καρέκλα γραφείου Nesti 1_thumb
Καρέκλα γραφείου Nesti 2_thumb
Καρέκλα γραφείου Nesti 3_thumb
Καρέκλα γραφείου Nesti 4_thumb
Καρέκλα γραφείου Nesti 5_thumb
Καρέκλα γραφείου Nesti 6_thumb
Καρέκλα γραφείου Nesti 7_thumb
218
Εκπτωση: -34%
143

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 5 ημέρες

Διαστάσεις :
- L65 В54 H127/134 εκατοστά .
Ταπετσαρία :
- δέρμα PVC
- πλήρωση: αφρός πολυουρεθάνης
- περιστροφή 360 °
- αμορτισέρ αερίου
- Μηχανισμός Butterefly
- Βάση και υποβραχιόνια PP
- οικολογικό δέρμα ελαστικό και ανθεκτικό στη φθορά με εύκολη συντήρηση
Ο τέλειος συνδυασμός του σχεδιασμού που θυμίζει σπορ κάθισμα αυτοκινήτου η καρέκλα γραφείου θα σας στείλει πολύ μπροστά σε ανταγωνισμό στο γραφείο. Εκτός από την εντυπωσιακή οψη η καρέκλα Nesti προσφέρει όλες τις ανέσεις για μια άνετη καρέκλα εργασίας. Το κάθισμα και η πλάτη έχουν εργονομικό σχήμα για να διασφαλιστεί η σωστή στάση του σώματος και τη στήριξη στα κατάλληλα σημεία. Ο  ενσωματωμένος μηχανισμός για χαλάρωση και ρύθμιση ύψους εξασφαλίζει τη βέλτιστη θέση καθίσματος για άνετη εργασία και ξεκούραση. Η καρεκλα  προμηθεύεται σε εύκολη για μεταφορά συσκευασία μέσα στην οποία έχει οδηγίες τοποθέτησης.Ολα τα υλικα συναρμολογισης συμπεριλαμβανονται στη συσκευασια.
Αγαπητοί πελάτες, δώστε προσοχή!
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί προς  επιστροφή.Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε  αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος χρησης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

 

 
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Nesti 15.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας