Καρέκλα γραφείου Stan, Stan, μαύρο | Έπιπλα Videnov
Stan

Καρέκλα γραφείου , μαύρο

Καρέκλα γραφείου Stan 1
Καρέκλα γραφείου Stan 1_thumb
140
Εκπτωση: -32%
95

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

- Διαστάσεις: L71 Β61 H109 / 119 εκατοστά.
- Δερματίνη - μαύρο χρώμα
- Ταπετσαρία: αφρολέξ, βάτα, πρόσθετα υλικά ταπετσαρίας
Πλεονεκτήματα:
- Περιστροφή 360 °
- Αμορτισέρ  αερίου για τη ρύθμιση του ύψους του επίπλου +/- 100 mm.
- Μηχανισμός Χαλάρωσης  "πεταλούδα"
- Ελαστική και ανθεκτική στη φθορά δερματίνη με εύκολη συντήρηση
- Τα ροδάκια διαθέτουν πλαστική επικάλυψη, ώστε να κυλούν ομαλά σε κάθε τύπο δαπέδου.
Εγκεκριμένο για χρήση στο γραφείο. Αναπαυτικό για να κάθεται κανείς κατά την διάρκεια της εργασίας για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Το κάθισμα και η πλάτη διαθέτουν ρυθμιζόμενο ύψος, ώστε να σάς προσφέρουν την καλύτερη δυνατή στήριξη, ανεξάρτητα από το ύψος του σώματός σας. Σάς παρέχει καλή στήριξη σε μηρούς και πλάτη, καθώς το βάθος του καθίσματος είναι ρυθμιζόμενο. Η ρυθμιζόμενη λειτουργία ανάκλισης που κλειδώνει, αυξάνει τη σταθερότητα και τον έλεγχο στις διάφορες θέσεις καθίσματος.
Όταν γέρνετε στην πλάτη της καρεκλας , το κάθισμα μετακινείται προς τα εμπρός και παρέχει μεγάλη άνεση στη μέση και την πλάτη σας. Παρέχεται στήριξη και επιπλέον ανακούφιση στην πλάτη σας
Η καρεκλα  προμηθεύεται σε εύκολη για μεταφορά συσκευασία μέσα στην οποία έχει οδηγίες τοποθέτησης.Ολα τα υλικα συναρμολογισης συμπεριλαμβανονται στη συσκευασια.
Σημείωση!.                                                                     
Τοποθετήστε τα έπιπλα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από 50 εκατοστά από κάθε πηγή ισχυρής θερμότητας.Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να αλλάξει το είδος και την ποιότητα των επίπλων.Η εγγύηση δεν καλύπτει αυτό το είδος ζημίων.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Stan 15.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας