Καρέκλα γραφείου Tores, Tores, μαύρο | Έπιπλα Videnov
Tores

Καρέκλα γραφείου , μαύρο

Καρέκλα γραφείου Tores 1
Καρέκλα γραφείου Tores 2
Καρέκλα γραφείου Tores 3
Καρέκλα γραφείου Tores 1_thumb
Καρέκλα γραφείου Tores 2_thumb
Καρέκλα γραφείου Tores 3_thumb
127
89*
*Με Videnov card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 5 ημέρες

Κομψό και άνετο, αυτό το στυλ της καρεκλας θα κάνει το υφος  το γραφείο σας πιο εξελιγμένο.
Καρέκλα γραφείου Torres
Μέγεθος:
L62/B67.5/H112 εκ

Δεν υπάρχουν σχόλια από κάθε άποψη - αυτή είναι η τέλεια επιλογή για μια καρέκλα γραφείου. Αν θέλετε μια καρέκλα που προσφέρει άνεση, ασφάλεια και αξιοπιστία στο χώρο εργασίας, αυτή είναι η λύση. Με την σιλουέτα της είναι αξιόπιστος συνεργάτης σας στην εργασία. Η καρέκλα είναι επενδεδυμένη με μαύρη δερματίνη, απαλή και ευχάριστη στην αφή, ειδικά επεξεργασμένη για υψηλή αντοχή στη φθορά. Οι καμπύλες της κλασικής  γραμμής   τονίζουν περαιτέρω από τη ραφή διέρχεται από το κάθισμα και την πλάτη. Ο εργονομικός σχεδιασμός της καρέκλας δεν εγγυάται μόνο τη σωστή στάση για εργασία, αλλά και την πλήρη χρόνος που δαπανάται πίσω από το γραφείο. Η μεγάλη βάση χρώμιου της καρέκλας με ροδάκια που διαθέτουν πλαστική επικάλυψη, ώστε να κυλούν ομαλά σε κάθε τύπο δαπέδου, δίνει την αναγκαία σταθερότητα κατά τη διάρκεια της εργασίας. Το ύψος του καθίσματος είναι ρυθμιζόμενο μέσω πνευματικού μηχανισμού - ελατηρίου αερίου που επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη ρύθμιση σε ένα άνετο ύψος καθιστικού.

Με αυτό, μπορείτε άνετα να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα. Κομψή και άνετη, αυτή η καρέκλα θα τραβηξει τα  βλέμματα  στο γραφείο σας.

Προσδιορισμός: Καρέκλα γραφείου με τη δυνατότητα ρύθμισης
Σύνθεση: Ύφασμα / δέρμα, αφρολέξ, βάτα, πρόσθετα ύλικα ταπετσαρίας  Μέταλλο, PVC
Συσκευασία: Κουτί - χαρτόνι  οντουλέ
Οδηγίες χρήσης: Για δουλειά γραφείου. Για να αλλάξετε το ύψος και την κλίση, χρησιμοποιοιστε τις λαβές κάτω από το κάθισμα
Συναρμολόγηση: Αριθμός μονάδων συσκευασίας: 1
Πακέτο 1:. 64/58/30 εκ, Βάρος 14  κιλά
Συντήρηση: Οι επιφάνειες σκουπίζεται με ένα υγρό πανί. Μην χρησιμοποιείτε προϊόντα και υλικά καθαρισμού που περιέχουν λειαντικά σωματίδια.

 

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Tores 15.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας