Καρέκλα Michaelo Lux, Mihaelo Lux, καπουτσίνο | Έπιπλα Videnov
Mihaelo Lux

Καρέκλα , καπουτσίνο

Καρέκλα Michaelo Lux 1
Καρέκλα Michaelo Lux 2
Καρέκλα Michaelo Lux 3
Καρέκλα Michaelo Lux 4
Καρέκλα Michaelo Lux 1_thumb
Καρέκλα Michaelo Lux 2_thumb
Καρέκλα Michaelo Lux 3_thumb
Καρέκλα Michaelo Lux 4_thumb
58
47 €/τεμ.*
*Με Videnov card

Το μοντέλο διατίθεται μόνο σε σετ από 4 τεμ.

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 5 ημέρες

Το μοντέλο διατίθεται μόνο  σε σετ από 4 τεμ.
Διαστάσεις:
- L45 B53 H46/102 εκ
- συνολικό ύψος της καρέκλας – 102 εκ
- ταπετσαρία: δερματίνη / αφρολέξ
- χρώμα: καπουτσίνο
- πόδια: μέταλλο χρώμιο
Κατασκευασμένη από ανθεκτικά και ποιοτικά υλικά: ανθεκτική δερματίνη και μεταλλικό σκελετό. Για επιπλέον άνεση στο κάθισμα όπως και στην πλάτη υπάρχει επιπλέον επένδυση με αφρολέξ. Τα υλικά κατασκευής είναι εύκολα στην συντήρηση και στην μακροχρόνια χρήση . Το χαρακτηριστικό στο μοντέλο είναι τα πίσω πόδια τα οποία περνάνε σε εργονομική καμπύλη στη πλάτης της καρέκλας .
Προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
Συντήρηση: Για την συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί με μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων προς αποφυγή γρατζουνιάς στις επιφάνειες. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Mihaelo Lux 8.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας