Καρέκλα Udi V, Udi V, γκρί | Έπιπλα Videnov
Udi V

Καρέκλα , γκρί

Καρέκλα Udi V 1
Καρέκλα Udi V 1_thumb
38
Εκπτωση: -29%
27 €/τεμ.

Το μοντέλο διατίθεται μόνο σε σετ από 4 τεμ.

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Το μοντέλο διατίθεται μόνο σε σετ των 4 τεμ.
Διαστάσεις:
L42 B43 H84 cm
Κάθισμα / πλάτη:
- φορμαρισμένο  PP
Πόδια:
- Μασίφ ξύλο
- Ατσάλι
Είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας, με την οποία επιτυγχάνεται εντυπωσιακή εμφάνιση και άψογη ποιότητα. Το κάθισμα είναι κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο, ένα πολυμερές υλικό με υψηλή αντοχή σε εφελκυσμό, χαμηλό βάρος και εξαιρετικά υψηλή αντοχή σε χημικές ουσίες. Η επιφάνεια είναι λεία και εύκολη στη συντήρηση. Η βάση είναι μη τυποποιημένη σχεδιαστική λύση, η οποία παρέχει μια πρωτότυπη και κομψή εμφάνιση της καρέκλας.
Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
 

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Udi V 4.00 €

|

Παρόμοια προϊόντα
Комбинирайте с:
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας