Κομοδίνo Medea, Medea, wenge + δρυς Sonoma | Έπιπλα Videnov
Medea

Κομοδίνo , wenge + δρυς Sonoma

Κομοδίνo Medea 1
Κομοδίνo Medea 1_thumb
53
Εκπτωση: -32%
36

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 5 ημέρες

Διαστάσεις: L50 B38 H35 εκ.
Υλικό:
- Πλαστικοποιημένο νοβοπάν, διακόσμηση wenge + δρυς Sonoma, PVC πόμολα, οδηγοι συρταριων με ραουλα
Το κομοδίνο Medea είναι η τέλεια προσθήκη σε οποιοδήποτε κρεβάτι από τον κατάλογό μας. Το μοντέλο διαθέτει ένα λειτουργικό και μοντέρνο στυλ. Οι επιφάνειες είναι λείες και  διευκολύνουν τη συντήρηση. Όλες οι συνδετήρες συναρμολογισης  συμπεριλαμβανονται στη συσκευασια.
Προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Medea 20.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

|

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας