Κομοδίνο Vili, Vili, δρυς Sonoma | Έπιπλα Videnov
Vili

Κομοδίνο , δρυς Sonoma

Κομοδίνο Vili 1
Κομοδίνο Vili 2
Κομοδίνο Vili 3
Κομοδίνο Vili 4
Κομοδίνο Vili 1_thumb
Κομοδίνο Vili 2_thumb
Κομοδίνο Vili 3_thumb
Κομοδίνο Vili 4_thumb
40
Εκπτωση: -35%
26

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 5 ημέρες

Κομοδίνο με μία πόρτα Βίλη I
διαστάσεις: Μ40 Π35 Υ65 εκ.
Υλικά:
- πλαστικοποιημένο PDC, διακόσμηση σονομα δρυς
- Λαβές: αλουμινίου
- η φορά ανοίγματος της πόρτας (αριστερά/ δεξιά) προσδιορίζεται κατά την συναρμολόγηση
- μπορείτε να συνδυάσετε το κομοδίνο Βίλη I με την συρταριέρα Βίλη II με σειρά διαφορετική από αυτή που απεικονίζεται.
Το κομοδίνο  Βίλη 1  είναι μία εξαιρετική προσθήκη για την κρεβατοκάμαρα σας. Η πρακτική διαχείριση του όγκο αποθήκευσης σας προσφέρει την άνεση να τοποθετείτε ότι χρειάζεστε για τον ύπνο και την ξεκουράσει σε κοντινή απόσταση. Οι επιφάνειες είναι λείες, το όποιο βοηθάει για εύκολη συντήρηση. Εξοπλίστε το σπίτι σας με τα μοντέλα Βίλη. Τα μοντέλα είναι  κατάλληλη  προσθήκη για κρεβατοκάμαρα με ντουλάπι  από το κατάλογο μας τα όποια μπορείτε να χρησιμοποιείται και στα υπόλοιπα δωμάτια. Όλα τα εξαρτήματα για την συναρμολόγηση συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία.
Δώστε προσοχή!
Τα έπιπλά μας είναι σχεδιασμένα για εύκολη συναρμολόγηση, αλλά για ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα, σας συμβουλεύουμε να εμπιστευτείτε τον επαγγελματισμό και την εμπειρία των ομάδων συναρμολογήσεων Επίπλων Βίντενοβ. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν την συναρμολόγηση. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να αλλάξει το είδος και την ποιότητα των επίπλων. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση ΠΑΝΩ από 50 εκατοστά από κάθε ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος ζημιών στα προϊόντα ΔΕΝ καλύπτεται από την εγγύηση τους.
Αριθμός δεμάτων: 1
Πακέτο 1: 70/46/11 cm, βάρος 11,5 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Vili 17.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας