Κρεβάτι Novara velvet για στρώμα 160/200, Novara Velvet, γκρι + μωβ | Έπιπλα Videnov
Novara Velvet

Κρεβάτι 160/200 , γκρι + μωβ

Κρεβάτι Novara velvet για στρώμα 160/200 1
Κρεβάτι Novara velvet για στρώμα 160/200 2
Κρεβάτι Novara velvet για στρώμα 160/200 3
Κρεβάτι Novara velvet για στρώμα 160/200 4
Κρεβάτι Novara velvet για στρώμα 160/200 1_thumb
Κρεβάτι Novara velvet για στρώμα 160/200 2_thumb
Κρεβάτι Novara velvet για στρώμα 160/200 3_thumb
Κρεβάτι Novara velvet για στρώμα 160/200 4_thumb
418
332*
*Με Videnov card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

 

Το κρεβάτι δεν περιλαμβάνει σανίδες στήριξης στρώματος .

Το κρεβάτι είναι κατάλληλο για μονόπλευρο ή στρώμα διπλης όψεως 160/200 εκ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Ειδικό μηχανισμο ανύψωσης στρώματος .

Αν επιλέξετε ένα στρώμα διπλης όψεως για το κρεβάτι σας, θα πρέπει να αγοράσετε ένα πλαίσιο με τις αντίστοιχες  διαστάσεις .

Διαστάσεις:

- L162 B201 H20/90  εκ.

Ταπετσαρία:

- Υψηλής ποιότητας ύφασμα

- Γέμισμα – πολυουρεθάνη, πρόσθετα υλικά ταπετσαρίας

Κατασκευή:

- Μασίφ ξύλο, ΠΔΠ

Μοντέρνο και κομψό κρεβάτι  που προσφέρει άνεση, με την οποία θα ζήσετε μια πραγματική απόλαυση. Το κρεβάτι είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά που εξασφαλίζουν τη διατήρηση της εμφάνισης  και την άνεση στην  καθημερινή  χρήση. Το μοντέλο είναι επενδεδυμένο με ύφασμα , το οποίο διαθέτει μια ωραία μαλακή  επιφάνεια και υψηλή αντοχή στην τριβή και τη φθορά. Αν επιλέξετε ένα στρώμα διπλης  όψεως για το κρεβάτι σας, θα πρέπει να αγοράσετε ένα πλαισίο με τις αντίστοιχες  διαστάσεις . Επιπλέον, το πλαίσιο για το στρώμα συμπληρώνει και διατηρήρει  τη βέλτιστη άνεση του στρώματος. Εάν είναι δυνατόν, συνιστάται  η αγορά αμορτισέρ αερίου και πάτο. Το κάτω μέρος σταθεροποίηται επιπλέον και το κρεβάτι δεν παρουσιάζει στρίψιμο διαγωνία. Με το αμορτισέρ μπορείτε εύκολα και βολικά να χρησιμοποιήσετε το χώρο κάτω από το κρεβάτι για να αποθηκεύσετε κλινοσκεπάσματα ή είδη οικιακής χρήσης.

Δώστε προσοχή!

Η τιμή δεν περιλαμβάνει το στρώμα.

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.

Συντήρηση: Για συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.

ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.

Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.

Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

Αριθμός συσκευασιών: 2

Συσκευασία 1: 171/6/94 cm, βάρος - 26 kg.

Συσκευασία 1: 206/34/16 cm, βάρος - 42 kg.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Novara Velvet 31.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας