Κρεβατάκι μωρού Dino, Dino, λευκό + γκρι | Έπιπλα Videnov
Dino

Κρεβατάκι μωρού , λευκό + γκρι

Κρεβατάκι μωρού  Dino 1
Κρεβατάκι μωρού  Dino 2
Κρεβατάκι μωρού  Dino 3
Κρεβατάκι μωρού  Dino 4
Κρεβατάκι μωρού  Dino 1_thumb
Κρεβατάκι μωρού  Dino 2_thumb
Κρεβατάκι μωρού  Dino 3_thumb
Κρεβατάκι μωρού  Dino 4_thumb
151
Εκπτωση: -38%
93

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 15 ημέρες

Το κρεβάτι είναι κατάλληλο για στρώμα 70/140 cm.
Κάγκελα - 2 τεμ . αφαιρούμενα
- διαστάσεις: L145 B78 H80 cm.
Υλικά:
- μοριοσανίδα laminate,PVC ταινία
 - βάση στρώματος: MDF με τρύπες εξαερισμού
Για την άνεση και την ασφάλεια του παιδιού, η πιο σημαντική είναι η ασφάλεια του περιβάλλοντος στο οποίο αναπτύσσεται. Τα ποιοτικά υλικά, ασφαλείς άκρες και σχήματα δημιουργούν ένα αξιόπιστο και άνετο περιβάλλον για τα παιδιά. Το κρεβάτι μωρού Dino είναι ένα μοντέλο που δημιουργήθηκε με προσοχή στις ανάγκες για την άνεση. Η βάση του στρώματος του κρεβατιού μπορεί να τοποθετηθεί σε 2 επίπεδα, επιτρέποντάς σας να χαμηλώσετε ή να αυξήσετε το επίπεδο του στρώματος σύμφωνα με την ηλικία και το ύψος του παιδιού.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Χρησιμοποιήστε ένα στρώμα κατάλληλου μεγέθους, με το ελάχιστο πάχος του στρώματος να είναι 6 cm και το μέγιστο 10 cm. Το μήκος και το πλάτος του στρώματος πρέπει να είναι τέτοια ώστε το κενό ανάμεσα στο στρώμα και τις πλευρές και το μέτωπο να μην υπερβαίνει τα 30 mm.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αριθμός συσκευασιών: 2
Πακέτο 1: 148/80/12 cm, βάρος 28 kg.
 
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Dino 8.00 €

|

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή