Κρεβατάκι μωρού Eliz, Elise , λευκό + ροζ | Έπιπλα Videnov
Elise

Κρεβατάκι μωρού , λευκό + ροζ

Κρεβατάκι μωρού Eliz 1
Κρεβατάκι μωρού Eliz 1_thumb
163
101*
*Με Videnov card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 15 ημέρες

Κρεβατάκι μωρού Eliz
Το κρεβάτι είναι κατάλληλο για στρώμα 70/140 cm.
Κάγκελα - 2 τεμ . αφαιρούμενα
- διαστάσεις: L145 B78 H92 cm.
Υλικά:
- μοριοσανίδα laminate,PVC ταινία
- βάση στρώματος: MDF, με τρύπες εξαερισμού
Για την άνεση και την ασφάλεια του παιδιού, η πιο σημαντική είναι η ασφάλεια του περιβάλλοντος στο οποίο αναπτύσσεται. Τα ποιοτικά υλικά, ασφαλείς άκρες και σχήματα δημιουργούν ένα αξιόπιστο και άνετο περιβάλλον για τα παιδιά. Το κρεβάτι μωρού Eliz είναι ένα μοντέλο που δημιουργήθηκε με προσοχή στις ανάγκες για την άνεση. Η βάση του στρώματος του κρεβατιού μπορεί να τοποθετηθεί σε 2 επίπεδα, επιτρέποντάς σας να χαμηλώσετε ή να αυξήσετε το επίπεδο του στρώματος σύμφωνα με την ηλικία και το ύψος του παιδιού.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Χρησιμοποιήστε ένα στρώμα κατάλληλου μεγέθους, με το ελάχιστο πάχος του στρώματος να είναι 6 cm και το μέγιστο 10 cm. Το μήκος και το πλάτος του στρώματος πρέπει να είναι τέτοια ώστε το κενό ανάμεσα στο στρώμα και τις πλευρές και το μέτωπο να μην υπερβαίνει τα 30 mm.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
 
Αριθμός συσκευασιών: 1 Συσκευασία 1: 148/80/12 cm, βάρος 30 kg.
 
 
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Elise 7.00 €

|

Παρόμοια προϊόντα
Комбинирайте с:
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας