Κρεβάτι Ladiva για στρώμα 160/200 | Vellea Home

Ladiva

Κρεβάτι 160/200 , τυρκουάζ

346
278*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

τυρκουάζ

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Το κρεβάτι είναι κατάλληλο μόνο για διπλής όψης στρώματα  160/200
Το κρεβάτι έρχεται με βάση για στρώμα- σανίδες απο ξύλο .
Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μηχανισμό ανύψωσης για το στρώμα.
Διαστάσεις:
L166 B208 H32/106 cm.
Τύπος ταπετσαρίας :
- ύφασμα, αφρός, βάτα, πρόσθετα υλικά ταπετσαρίας
Περιλαμβάνονται:
- σανίδες
Υλικό :
- MDF, μασίφ ξύλο
* μεταλλικές γωνίες  - το κρεβάτι ενισχύεται επιπλέον
-πλαστικά ποδαράκια
Στον κόσμο των υπνοδωμάτιων έχει ένα πρότυπο για άνεση και είναι τα επικαλυμμένα κρεβάτια. Το μοντέλο Ladiva  είναι παράδειγμα  κρεβατιού με μοντέρνο σχεδιασμό και εξαιρετική ποιότητα  κατασκευής. Το ενισχυμένο πλαίσιο του κρεβατιού παρέχει την αξιοπιστία και την ασφάλεια σε αυξημένο φορτίο. Έχουμε ενισχυσεί περαιτέρω τις γωνίες .Το ύφασμα  με το οποίο είναι επικαλυμμένο το κρεβάτι είναι ανθεκτικό  υλικό με υψηλή αντοχή και εύκολη συντήρηση. Ο σκελετός αποτελείται από ξεχωριστές πλάκες, οι  οποίες  τοποθετούνται με τη σειρά που καθορίζεται σχετικά με τις οδηγειες  τοποθέτησης.  Οι σανιδες στη βαση για το στρωμα ειναι στερεωμένες  με υποστηρίγματα που εμποδίζουν την μετατόπιση τους κατά τη χρήση. Το κρεβάτι παρέχεται σε ένα ανθεκτικό και εύκολο στη μεταφορά πακέτο με εύκολες οδηγίες εγκατάστασης.
Αγαπητοί πελάτες, δώστε προσοχή!
Η τιμή δεν περιλαμβάνει το στρώμα!
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί προς  επιστροφή.Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε  αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος χρησης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Συσκευασία: Αριθμός συσκευασιών: 3
Πακέτο 1: 171/107 / 6.5 cm, βάρος 22 kg.
Πακέτο 2: 212/26/15 cm, βάρος 27 kg.
Πακέτο 3: 29/19/12 cm, βάρος 1 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Ladiva 31.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας