Κρεβάτι Omonia, Omonia, λευκό γυαλιστερό + δρυς Sonoma | Έπιπλα Videnov
Omonia

Κρεβάτι 160/200 , λευκό γυαλιστερό + δρυς Sonoma

Κρεβάτι Omonia 1
Κρεβάτι Omonia 2
Κρεβάτι Omonia 1_thumb
Κρεβάτι Omonia 2_thumb
321
Εκπτωση: -35%
208

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 5 ημέρες

Tο κρεβάτι είναι κατάλληλο για μονόπλευρο ή στρώμα διπλης όψεος  160/200 εκ.
Το κρεβάτι δεν περιλαμβάνει σανίδες στήριξης στρώματος .
Ο ειδικός μηχανισμός ανύψωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
Αν επιλέξετε ένα στρώμα διπλης όψεος  για το κρεβάτι σας, θα πρέπει να αγοράσετε ένα πλαίσιο με τις αντίστοιχες  διαστάσεις .
Διαστάσεις:
- L244 B206 H29.5/95  εκ.
Υλικά:
- πλαστικοποιημένη μοριοσανίδα
- ταινία PVC
Διακόσμηση / Χρώμα
- λευκό γυαλιστερό + δρυς Sonoma
Κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα και μια μοναδική εμπειρία που προσφέρει το κρεβάτι Omonia. Ο αποτελεσματικός σχεδιασμός του δίνει έναν αποκλειστικό χαρακτήρα στο εσωτερικό και την ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικοποιημένη μοριοσανίδα με φινίρισμα υψηλής ποιότητας με ανθεκτική στη φθορά λεία επιφάνεια. Tο κρεβάτι είναι κατάλληλο για μονόπλευρο ή στρώμα διπλης όψεος  160/200 εκ.Ο ειδικός μηχανισμός ανύψωσης αποτελείται από δύο αμορτισέρ αερίου και πάτο από MDF και μπορείτε να το προσθέσετε για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Αν επιλέξετε ένα στρώμα διπλης όψεος  για το κρεβάτι σας, θα πρέπει να αγοράσετε ένα πλαίσιο με τις αντίστοιχες  διαστάσεις .
Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!
Η τιμή δεν περιλαμβάνει στρώμα.
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Η τιμή δεν περιλαμβάνει το στρώμα! Στην εικόνα πιο πάνω έχουμε δώσει για παράδειγμα μονόπλευρο στρώμα.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε  αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος χρησης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
Συντήρηση: Για την συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο σαπούνι.
Αριθμός δεμάτων: 8
Πακέτο 1: 171/103/5 cm, βάρος 28 kg.
Πακέτο 2: 208/30/8 cm, βάρος 16 kg.
Πακέτο 3: 171/35/7 cm, βάρος 10,9 kg.
Πακέτο 4: 104/50/8 cm, βάρος 13,6 kg.
Πακέτο 5: 50/47/10 cm, βάρος 6,9 kg.
Πακέτο 6: 50/47/10 cm, βάρος 6,9 kg.
Πακέτο 7: 189/28/6 cm, βάρος 6 kg.
Πακέτο 8: 30/22/11 cm, βάρος 1,4 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Omonia 70.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

|

Συνδυάστε με:
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας