Μαξιλάρι Memory Lux 50/70, Memory Lux | Έπιπλα Videnov
Memory Lux

Μαξιλάρι 50/70

Μαξιλάρι  Memory Lux  50/70 1
Μαξιλάρι  Memory Lux  50/70 2
Μαξιλάρι  Memory Lux  50/70 1_thumb
Μαξιλάρι  Memory Lux  50/70 2_thumb
31

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

 

Ιδιότητες:

- Αντιαλλεργικό

- Ορθοπεδικό

- Αφρός μνήμης

- Κάλυμμα ActiPro

Μαξιλάρι με καινοτόμες ίνες μνήμης και ένα πολυτελές κάλυμμα από υφάσματα ActiPro. Κατασκευασμένο με πρωτοποριακή τεχνολογία με κλασικό σχήμα και έντονες ιδιότητες ορθοπεδικής μνήμης. Για όσους προτιμούν μεσαία, άνετα μαξιλάρια με έντονο αποτέλεσμα . Ο αφρός μνήμης προσαρμόζεται στο κεφάλι λόγω της θερμοκρασίας, παρέχοντας τέλεια στήριξη για το λαιμό και την πλάτη.  Με αίσθηση μοναδικού και εκφορτωτικού αποτελέσματος, σε συνδυασμό και πλήρωση από εξαιρετικά ελαστικό αφρό. Αφρός μνήμης με βάση κοκκώδης στερεά πολυουρεθάνη.

Η θήκη ActiPro είναι ένα 100% φυσικό αντι-αλλεργικό ύφασμα . Το ActiPro όχι μόνο βοηθά στις αλλεργίες που προκαλούνται από ακάρεα και άλλα βακτήρια, αλλά έχει επίσης προληπτικό αποτέλεσμα. Δημιουργείται ένα περιβάλλον στο μαξιλάρι που εμποδίζει την ανάπτυξη επιβλαβών οργανισμών. Διαθέτει φερμουάρ για εύκολη αφαίρεση και διατήρηση τέλειας καθαριότητας. Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος ,της  ταπετσαρίας και γδαρσίματος στις επιφάνειες . Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.

Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.

Αριθμός συσκευασιών: 1 (50/70)

Συσκευασία 1: 50/70/14 cm, βάρος 1 kg.

Μοντέλο
Memory Lux

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας