Μπερζέρα Vieri, Vieri, ανοιχτό ροζ | Έπιπλα Videnov
Vieri

Μπερζέρα , ανοιχτό ροζ

Μπερζέρα Vieri 1
Μπερζέρα Vieri 1_thumb
357
272*
*Με Videnov card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Διαστάσεις:
- L74 B81 H110 cm.
Υλικό :
- ύφασμα πολυεστέρα
Ταπετσαρία / Συμπληρωματικό:
- Αφρός πολυουρεθάνης
Κατασκευή:
- συμπαγές ξύλο, μοριοσανίδες, κόντρα πλακέ, μέταλλο
Βρείτε το πιο άνετο μέρος σας στο σπίτι και απολαύστε την ηρεμία. Η μπερζέρα Vieri θα σας προσφέρει άψογη άνεση για να περάσετε κάθε στιγμή στην άνεση του σπιτιού. Η ξεχωριστή σιλουέτα της πολυθρόνας προσθέτει στυλ και προσωπικότητα στο εσωτερικό. . Είναι επικαλυμμένη με ύφασμα υψηλής ποιότητας με απαλή επιφάνεια.
Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
Αριθμός δεμάτων: 1
Πακέτο 1: 74/80/110 cm, βάρος 60 kg.
 
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Vieri 8.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας