Νεροχύτης ICGS8304, Νεροχύτης ICGS8304, μαύρο | Έπιπλα Videnov
Νεροχύτης ICGS8304

Νεροχύτης , μαύρο

Νεροχύτης ICGS8304 1
Νεροχύτης ICGS8304 1_thumb
148

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 15 ημέρες

Νεροχύτης από γρανίτη , εντοιχιζόμενος .
Ο νεροχύτης διατίθεται με ένα άνοιγμα για μπαταρία . Το άνοιγμα είναι στη μέση!
Διαστάσεις: 57/52/22
Βάθος : 22,5 εκατοστά
Σιφόνι: Ø90mm.
Οι σωλήνες PVC για σύνδεση με παροχή νερού και πλυντήριο πιάτων, καθώς και σιφόνι με υπερχείλιση περιλαμβάνονται.
Για την καθημερινή φροντίδα του νεροχύτη σας, αρκεί ένα απλό πλύσιμο & στέγνωμα με ύφασμα:
Πλύνετε την επιφάνεια με ζεστό νερό & ένα μαλακό απορρυπαντικό ή υγρό για τα πιάτα, χρησιμοποιώντας μία νάιλον βούρτσα με κυκλικές κινήσεις.Ξεβγάλτε λεπτομερώς και στεγνώστε την επιφάνεια με ένα στεγνό μαλακό πανί.Το συχνό στέγνωμα αποτρέπει το σχηματισμό αλάτων στην επιφάνεια του νεροχύτη, σε περιοχές με υψηλό βαθμό σκληρότητας του νερού
 Επίμονοι λεκέδες και σημάδια:Τα περισσότερα σημάδια στην επιφάνεια του νεροχύτη προκαλούνται από τα άλατα του νερού που επικάθονται στην επιφάνεια του μετάλλου, ειδικά σε περιοχές με υψηλό βαθμό σκληρότητας του νερού. Τέτοιοι λεκέδες μπορούν να αποφευχθούν εντελώς με τον καθημερινό καθαρισμό του νεροχύτη, όπως περιγράφεται πιο πάνω.
 Στίγματα οξείδωσης:Τα σημάδια σκουριάς είναι πάντοτε αποτέλεσμα εξωτερικών παραγόντων (π.χ. ύπαρξη σιδηρούχων μορίων στο νερό, μόρια από κατσαρόλες, άλλα μεταλλικά σκεύη ή συρμάτινα σφουγγαράκια που έχουνεπικαθήσει στην επιφάνεια του νεροχύτη). Για την απομάκρυνση τέτοιων λεκέδων, χρησιμοποιήστε ειδικό καθαριστικό για συνθετικές επιφάνειες σε μαλακό πανί.
Μην χρησιμοποιείτε ποτέ:Αποξεστικά ή λειαντικά υλικά (π.χ. ράσπα, λίμες, σπάτουλα), καθώς θα εξασθενίσουν και θα γρατσουνίσουν την επιφάνεια του νεροχύτη καταστώντας την ευαίσθητη στους λεκέδες.Ισχυρά αλκάλια (διάλυμα αμμωνίας και καυστικού νατρίου) ,Χημικά για την απόφραξη των σωληνώσεων που προϋποθέτουν το γέμισμα του νεροχύτη με νερό για να δράσουν.
 
Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1: 72 / 57,5 / 28 cm, βάρος - 13,44 kg.

 

 
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Νεροχύτης ICGS8304 20.00 €

|

Παρόμοια προϊόντα
Комбинирайте с:
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας