Ντουλάπα Alan, Alan, δρυς Sonoma + wenge | Έπιπλα Videnov
Alan

Ντουλάπα , δρυς Sonoma + wenge

Ντουλάπα Alan 1
Ντουλάπα Alan 2
Ντουλάπα Alan 3
Ντουλάπα Alan 4
Ντουλάπα Alan 1_thumb
Ντουλάπα Alan 2_thumb
Ντουλάπα Alan 3_thumb
Ντουλάπα Alan 4_thumb
135
Εκπτωση: -34%
89

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Δεν απαιτείται τοποθέτηση σε τοίχο!
Διαστάσεις:
- L70 В38 H180 cm.
Υλικά
Σκελετός:
- μοριοσανίδα
- πλάτη HDF
- ταινία PVC
Μεταλικό υλικό:
- μεντεσέδες
- πόμολα αλουμινίου
Μοντέρνα, κομψή και πρακτική ντουλάπα Alan προσφέρει πλεονεκτήματα.
Η ντουλάπα Alan δημιουργήθηκε με την ιδέα να σας διευκολύνει στην σείρα του σπιτιού σας. Το μοντέλο προσφέρει τη βέλτιστη κατανομή για την αποθήκευση  .Έτσι θα μπορείτε να κάνετε καλύτερη κατανόμη του αποθηκευτικού χώρου με πιο λειτουργικό τρόπο για εσάς .Η ντουλάπα είναι κατασκευασμένη από LPDCH Laminate με κόλλα υψηλής ποιότητας , η οποία εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή  ξεκολλήματος. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται διαθέτουν τα σχετικά Πιστοποιητικά Εγγύησης .Η ντουλάπα προμηθεύεται σε εύκολη για μεταφορά συσκευασία μέσα στην οποία έχει οδηγίες τοποθέτησης.
Προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
Συντήρηση: Για την συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί με μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων προς αποφυγή γρατζουνιάς στις επιφάνειες. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
Τεμάχια πακέτων:4
Πακέτο 1: 187/46/6 εκ, Βάρος 20 κιλά.
Πακέτο 2: 187/46/6 εκ, Βάρος 14,3 κιλά.
Πακέτο 3: 112/75/4 εκ, Βάρος 10,75 κιλά.
Πακέτο 4:. 20/15/10 εκ, 1 κιλό.

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Alan 36.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας