Ντουλάπα Alan II, Alan II, wenge + δρυς Sonoma | Έπιπλα Videnov
Alan II

Ντουλάπα , wenge + δρυς Sonoma

Ντουλάπα Alan II 1
Ντουλάπα Alan II 2
Ντουλάπα Alan II 3
Ντουλάπα Alan II 4
Ντουλάπα Alan II 1_thumb
Ντουλάπα Alan II 2_thumb
Ντουλάπα Alan II 3_thumb
Ντουλάπα Alan II 4_thumb
168
113*
*Με Videnov card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Ντουλάπα Alan II + συρτάρια
Διαστάσεις:
- L70 Β38 H180 εκατοστά.
Υλικό:
- πλαστικοποιημένη μοριοσανίδα  ,διακόσμηση wenge + δρυς Sonoma
- Οδηγοί για συρτάρια
- λαβές αλουμινίου
Μοντέρνο και όμορφο σπίτι δημιουργείται με μοντέρνα και κομψή επίπλωση. Το μοντέλο προσφέρει τη βέλτιστη κατανομή για αποθήκευση  .Έτσι θα μπορείτε να κάνετε καλύτερη κατανόμη του αποθηκευτικού χώρου με πιο λειτουργικό τρόπο για εσάς .Η ντουλάπα Alan είναι με σχεδιασμό, κατάλληλο τόσο για το σπίτι και το γραφείο. Η ντουλάπα είναι κατασκευασμένη από LPDCH Laminate με κόλλα υψηλής ποιότητας , η οποία εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή  ξεκολλήματος. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται διαθέτουν τα σχετικά Πιστοποιητικά Εγγύησης.
Σημείωση!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
Συντήρηση: Για την συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί με μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων προς αποφυγή γρατζουνιάς στις επιφάνειες. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
Αριθμός δεμάτων: 5
Πακέτο 1: 190/45/4 cm, βάρος 13,6 kg.
Συσκευασία 2: 78/55/5 cm, βάρος 14,8 kg.
Συσκευασία 3: 75/43/6 cm, βάρος 14,1 kg.
Πακέτο 4: 73/50/1 cm, βάρος 3,8 kg.
Πακέτο 5: 35/15/12 cm, βάρος 1,5 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Alan II 55.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

|

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας