Ντουλάπα Andi , δεξιά, Andi, δρυς Sonoma | Έπιπλα Videnov
Andi

Ντουλάπα Andi , δεξιά

Ντουλάπα Andi , δεξιά 1
Ντουλάπα Andi , δεξιά 1_thumb
147
98*
*Με Videnov card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

δρυς Sonoma

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Διαστάσεις:
- L45 B52 H203 εκατοστά.
Κατασκευή /πόρτα:
- Πλαστικοποιημένη μοριοσανίδα
- Πλάτη HDF 3 mm.
Διαρρύθμιση:
- 4 ράφια
Πλεονεκτήματα:
Η ντουλάπα Andi - δεξιά είναι η τέλεια προσθήκη στις ντουλάπες Ekon, Tandem,Amadeo,Estetiko,Verto,Prestige και προσφέρει πρακτικότητα και ευελιξία που ισχύουν για κάθε νοικοκυριό. Η ντουλάπα έχει εσωτερική διαρρύθμιση, επιτρέποντας αλλαγή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Η κατεύθυνση ανοίγματος της πόρτας καθορίζεται δεξιά κατά την εγκατάσταση. Το μοντέλο είναι κατασκευασμένο από πλαστικοποιημένη μοριοσανίδα.
Προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός δεμάτων: 4
Πακέτο 1: 210/58 / 4,5 cm, βάρος 21 kg.
Πακέτο 2: 203/52/2 cm, βάρος 11,3 kg.
Πακέτο 3: 59/51/10 cm, βάρος 13,5 kg.
Πακέτο 4: 20/15/10 cm, βάρος 0,7 kg.
 
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Andi 29.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας