Ντουλάπα Angelo mini, Angelo mini, Wenge + δρυς Sonoma | Έπιπλα Videnov
Angelo mini

Ντουλάπα , Wenge + δρυς Sonoma

Ντουλάπα Angelo mini 1
Ντουλάπα Angelo mini 1_thumb
123
Εκπτωση: -40%
74

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 30 ημέρες

Μοντέρνα, κομψή και πρακτική, η ντουλάπα Angelo προσφέρει λύσεις περισσότερο από κάθε άλλη ντουλάπα.

- Διαστάσεις: L78 B45 H180 εκ.

- Υλικά: μελαμίνη , διακόσμηση στα αναφερόμενα χρώματα

- PVC ταινίες , MDF πλάτη , πόμολα αλουμινίου.

- Μεταλλίκο υλικό: βίδες,ούπα οξιάς, μεταλλικά στηρίγματα και μεντεσέδες,  σωλήνας αλουμινίου , βίδες ξύλου

 Η ντουλάπα Angelo μίνι δημιουργήθηκε με την ιδέα να διευκολυνθεί τη διαρύθμιση στο σπίτι σας. Το μοντέλο προσφέρει βέλτιστη κατανομή για την αποθήκευση ρούχων και κλινοσκεπάσματα σε διπλωμένη μορφή. Η ντουλάπα είναι από μελαμίνη ,με υψηλής ποιότητας κόλλα στις ταινίες, η οποία εξασφαλίζει αντοχή . Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι με πιστοποιημένη προέλευση. Όλα τα εξαρτήματα απαραίτητα για την συναρμολόγηση συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία. Κατά την εγκατάσταση στο σπίτι, ακολουθήστε τις εσώκλειστες οδηγίες εγκατάστασης.

Προσοχή!

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.

Συντήρηση: Για την συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί με μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων προς αποφυγή γρατζουνιάς στις επιφάνειες. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή.

Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας . Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.

Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.

Περιλαμβάνει:  αριθμός των συσκευασιών: 4

Πακέτο 1: 181/51/6 cm. βάρος 15,5 kg.

Πακέτο 2: 182/48/6 cm. βάρος 14,5 kg.
Πακέτο 3: 84/52/7 cm. βάρος 13,3 kg.
Πακέτο 4: 20/15/10 cm. βάρος 0.700 kg.

 

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Angelo mini 29.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας