Ντουλάπα Randi, Randi, δρυς Sonoma | Έπιπλα Videnov
Randi

Ντουλάπα Randi

Ντουλάπα Randi 1
Ντουλάπα Randi 2
Ντουλάπα Randi 3
Ντουλάπα Randi 4
Ντουλάπα Randi 1_thumb
Ντουλάπα Randi 2_thumb
Ντουλάπα Randi 3_thumb
Ντουλάπα Randi 4_thumb
117
Εκπτωση: -40%
69

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Διαστάσεις :
- L78 B45 H180 εκατοστά.
Υλικά:
- μελαμίνη ,   PVC ταινίες
- HDF πλάτη
Μεταλλίκο υλικό:
- μεντεσέδες
- σωλήνας για ρούχα,
- πόμολα αλουμινίο
Η 2φυλλή ντουλάπα Randi σας προσφέρει την δυνατότητα να επιλέξετε το καλύτερο για την εσωτερική επίπλωση σας. Έτσι θα μπορείτε να κάνετε καλύτερη κατανόμη του αποθηκευτικού χώρου με λειτουργικό τρόπο για εσάς. Μπορείτε να αλάξετε τις θέσεις στα ράφια και στο σωλήνα για κρεμαστά ρούχα. Η ντουλάπα είναι κατασκευασμένη από μελαμίνη και ταινίες κολλημένες με κόλλα υψηλής ποιότητας , η οποία εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή  ξεκολλήματος. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι με πιστοποιημένη προέλευση .
Όλα τα εξαρτήματα απαραίτητα για την συναρμολόγηση συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία. Κατά την εγκατάσταση στο σπίτι, ακολουθήστε τις εσώκλειστες οδηγίες εγκατάστασης.
Προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
Συντήρηση: Για την συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί με μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων προς αποφυγή γρατζουνιάς στις επιφάνειες. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας . Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
Αριθμός δεμάτων: 4
Πακέτο 1: 182/53 / 4,5 cm, βάρος 16 kg.
Πακέτο 2: 184/48 / 4,5 cm, βάρος 15 kg.
Συσκευασία 3: 85/55/6 cm, βάρος 10,3 kg.
Συσκευασία 3: 20/15/10 cm, βάρος 0,6 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Randi 22.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας