Ντουλάπα συρόμενη Arkon M, Arkon M, wenge + δρυς Sonoma | Έπιπλα Videnov
Arkon M

Ντουλάπα συρόμενη , wenge + δρυς Sonoma

Ντουλάπα συρόμενη Arkon M 1
Ντουλάπα συρόμενη Arkon M 1_thumb
278
208*
*Με Videnov card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 5 ημέρες

Мοντέλο ντουλάπας με συρόμενες πόρτες.
- Διαστάσεις: L153 Β58 H203 εκατοστά.
- Σκελετός και πόρτες: πλαστικοποιημένο νοβοπάν ,διακόσμηση στα αναφερόμενα χρώματα
* Ρυθμιζόμενη βάση με ποδαράκια
Οι συρόμενες ντουλάπες  της Σειράς Αρκών M είναι σχεδιασμένες  για την συνεχή καθημερινή χρήση. Τα κατασκευαστικά υλικά υψηλής ποιότητας δήνουν εξαιρετική εγγύηση για την σταθεροτητά  του μοντέλου. Το κύριο πλεονέκτημά τους είναι ότι κάνετε οικονομίες χώρου κατά τη χρήση . Ο αποθηκευτικός χώρος της ντουλάπας είναι προσαρμοσμένος με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των σύγχρονων νοικοκυριών και έτσι διευκολύνει την τακτοποίηση και την αποθήκευση ρούχων και λευκών ειδών. Κατασκευασμένη από LPDCH Laminate, για το οποίο η εταιρεία Έπιπλα Βίντενοφ διαθέτει τα σχετικά Ευρωπαϊκά Πιστοποιητικά Εγγύησης της ποιότητας, της σταθερότητας και της ασφάλεις της ανθρώπινης υγείας κατά την δουλειά. Οι απαραίτητoι συνδετήρες  συναρμολόγησης είναι μέσα στην συσκευάσια του προϊόντος.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Οι εγγυήσεις τον προϊόντων περιγράφονται λεπτομερώς  στην ενότητα Επιστροφές της ιστοσελίδας μας .
Αριθμός συσκευασιών: 6
Πακέτο 1: 200/63/5 εκ, Βάρος 26,2 κιλά.
Πακέτο 2: 203/54/5 εκ, Βάρος 19.2 κιλά.
Πακέτο 3: 160/63/5 εκ,Βάρος 17 κιλά.
Πακέτο 4: 202/84/3 εκ, Βάρος 14,8 κιλά.
Πακέτο 5: 202/84/4 εκ, Βάρος 22,7 κιλά.
Πακέτο 6:. 20/16/10 εκ, Βάρος 0,8 κιλά.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Arkon M 50.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας