Ντουλάπα συρόμενη Arkon Standart S, Arkon Standart S, δρυς Sonoma + wenge | Έπιπλα Videnov
Arkon Standart S

Ντουλάπα , δρυς Sonoma + wenge

Ντουλάπα συρόμενη Arkon Standart S 1
Ντουλάπα συρόμενη Arkon Standart S 1_thumb
275
Εκπτωση: -38%
169

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 5 ημέρες

Μοντέλο ντουλάπας με συρόμενες πόρτες.
- Διαστάσεις: L117 Β58 Η185 εκατοστά.
- Υλικά: LPDCH Laminate , διακόσμηση στα αναφερόμενα χρώματα
* Ρυθμιζόμενα ποδαράκια
Οι ντουλάπες με συρόμενες πόρτες διαθέτουν ιδανικές αποδείξεις για την απαραίτητη παρουσία τους σε κάθε σύγχρονο σπίτι. Το κύριο πλεονέκτημά τους είναι ότι κάνετε οικονομίες χώρου  κατά τη χρήση . Η ντουλάπα Arkon Standart S είναι ένα λειτουργικό μοντέλο με σταθερότητα  κατα την συνεχή καθημερινή χρήση. Ο αποθηκευτικός χώρος της ντουλάπας είναι σχετικά με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των σύγχρονων νοικοκυριών και έτσι διευκολύνει την τακτοποίηση και την αποθήκευση ρούχων . Τα υλικά κατασκευής είναι με πιστοποιημένη προέλευση .Οι απαραίτητoι συνδετήρες  συναρμολόγησης είναι μέσα στην συσκευάσια του προϊόντος.
Προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων/υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων προς αποφυγή γρατζουνιάς στις επιφάνειες. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν γίνονται δεκτές προς επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
Αριθμός συσκευασιών: 5
Πακέτο 1: 183/63/6 εκ, Βάρος 23,5 κιλά.
Πακέτο 2: 186/54/5 εκ, Βάρος 16,3 κιλά.
Πακέτο 3: 184/66/6 εκ, Βάρος 22,5 κιλά.
Πακέτο 4: 125/66/6 cm Βάρος 18 κιλά.
Πακέτο 5:. 20/16/10 εκ, Βάρος 0,8 κιλά.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Arkon Standart S 37.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

|

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας