Παπουτσοθήκη Beko 4, Beko 4, wenge | Έπιπλα Videnov
Beko 4

Παπουτσοθήκη , wenge

Παπουτσοθήκη Beko 4 1
Παπουτσοθήκη Beko 4 1_thumb
117
Εκπτωση: -40%
70

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Παπουτσοθήκη Beko 4
Διαστάσεις:
- L64 B29 H158
Υλικά:
-μελαμίνη laminate
Χρώμα:
-wenge
* Ράφια διπλής γραμμής

Η παπουτσοθήκη Beko 4 είναι ένα κομψό στοιχείο για το εσωτερικό  χώρο σας. Εχει στυλ και στην επίπλωση του δωματίου και προορίζεται για μεγάλους και μικρούς χώρους.
Η παπουτσοθήκη  είναι ιδανική για  οικογένειες - μικρές, μεσαίες ή μεγάλες. Σύγχρονη απλή κομψότητα του μοντέλου ταιριάζει απόλυτα σε κάθε εσωτερικό χώρο.
 Κατασκευασμένο από μελαμίνη υψηλής ποιότητας,  για το οποίο η εταιρεία Έπιπλα Βίντενοφ διαθέτει τα σχετικά Πιστοποιητικά Εγγύησης ποιότητας και ασφάλεις .
 Συμληρώνεται υπέροχα με κάθε πρόϊον της κατηγορίας ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ
Προσοχή!
*Τα ντουλάπια παπουτσιών της σειράς είναι χωρίς πλάτη για καλύτερο αερισμό των υποδημάτων.
**Συνιστούμε να στερεωθεί στον τοίχο με τις ανάλογες μεταλλικές γωνίες που περιλαμβάνονται στην συσκευασία .
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
Συντήρηση: Για την συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί με μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων προς αποφυγή γρατζουνιάς στις επιφάνειες. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
Αριθμός συσκευασιών: 3
Πακέτο 1: 164/42/8 εκ, Βάρος 19,1 κιλά.
Πακέτο 2:. 69/50/7 εκ, Βάρος 9.2 κιλά.
Πακέτο 3:. 32/22/11 εκ, Βάρος 1,3 κιλά.

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Beko 4 31.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας