Παπουτσοθήκη Koni

Μέχρι τη λήξη της προσφοράς:
15 €
13 €
Еξοικονομήση : 2 €
Εκπτωση: -13%

Παράδοση : 7 Ημέρες

Το προϊόν δεν έχει καμία δυνατότητα διόρθωσης και προσαρμογής .


Είναι δύσκολο να παραγγείλετε? Καλέστε:
211 1 984 984

Παπουτσοθήκη  Koni  
- διαστάσεις: L83 В32,5 Н38,3 cm.
- κατασκευή: μέταλλο με βαφή σκόνης
- χρώμα: ασημί
Η μεταλλική κατασκευή εξασφαλίζει την αντοχή κατά λογική επιφόρτιση.H λειτουργική παπουτσοθήκη  θα έχει ευρεία εφαρμογή στη καθημερινή ζωή σας. Στο γραφείο, στο παιδικό δωμάτιο ή στην κουζίνα η δική του πολύχρωμη ελκυστικότητα είναι πρακτική και λειτουργική. Η παπουτσοθήκη  προμηθεύεται σε εύκολη για μεταφορά συσκευασία μέσα στην οποία έχει οδηγίες τοποθέτησης.Ολα τα υλικα συναρμολογισης συμπεριλαμβανονται στη συσκευασια.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός δεμάτων: 1
Πακέτο 1: 86/38/6 cm, βάρος 2 kg.
ΜοντέλοΣυνιστώμενες τιμές συναρμολόγησης
Παπουτσοθήκη Koni 7 €
15 €
13 €
Στο καλάθι
Γράψτε μας