Πολυθρόνα Arturo II, Arturo II, κίτρινο δέρμα | Έπιπλα Videnov
Arturo II

Πολυθρόνα , κίτρινο δέρμα

Πολυθρόνα Arturo II 1
Πολυθρόνα Arturo II 1_thumb
161
113*
*Με Videnov card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Πολυθρόνα Arturo
- Διαστάσεις: L62, B 81 ,H 82 εκατοστά.
- Ταπετσαρία: δερματίνη στα αναφερόμενα χρώματα
- Σκελετός : μοριοσανίδες, μασίφ ξύλο
Κομψή και άνετη πολυθρόνα που συνδυάζει την αποκλειστική σχεδίαση και το στυλ. Η πολυθρόνα Arturo είναι ειδικά σχεδιασμένη για χώρους με υψηλές απαιτήσεις για ποιότητα και πολυτέλεια. Τα χαρακτηριστικά της είναι λεπτό προφίλ και εκλεπτυσμένο άνετο είδος. Είναι επενδεδυμένη με δερματίνη με εξαιρετική ελαστικότητα ,αντοχή και  ευκολία συντήρησης.
Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1: 72/82/72 εκ, Βάρος 16 κιλά.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Arturo II 8.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας