Πολυθρόνα Arturo II, Arturo II, μπεζ δέρμα | Έπιπλα Videnov
Arturo II

Πολυθρόνα , μπεζ δέρμα

Πολυθρόνα Arturo II 1
Πολυθρόνα Arturo II 1_thumb
147
108*
*Με Videnov card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 30 ημέρες

Πολυθρόνα Arturo

- Διαστάσεις: L62, B 81 ,H 82 εκατοστά.

- Ταπετσαρία: δερματίνη στα αναφερόμενα χρώματα

- Σκελετός : μοριοσανίδες, μασίφ ξύλο

Κομψή και άνετη πολυθρόνα που συνδυάζει την αποκλειστική σχεδίαση και το στυλ. Η πολυθρόνα Arturo είναι ειδικά σχεδιασμένη για χώρους με υψηλές απαιτήσεις για ποιότητα και πολυτέλεια. Τα χαρακτηριστικά της είναι λεπτό προφίλ και εκλεπτυσμένο άνετο είδος. Είναι επενδεδυμένη με δερματίνη με εξαιρετική ελαστικότητα ,αντοχή και  ευκολία συντήρησης.

Αγαπητοί πελάτες, δώστε προσοχή!

ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί προς  επιστροφή.Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε  αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος χρησης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1: 72/82/72 εκ, Βάρος 16 κιλά.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Arturo II 8.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας