Πολυθρόνα Simply, Simply, καφέ | Έπιπλα Videnov
Simply

Πολυθρόνα , καφέ

Πολυθρόνα Simply 1
Πολυθρόνα Simply 2
Πολυθρόνα Simply 1_thumb
Πολυθρόνα Simply 2_thumb
164

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 5 ημέρες

Διαστάσεις:
- L78 Β71 Η67 cm.
Υλικό:
- Πολυεστέρας
Ταπετσαρία / Συμπληρωματικό:
- Αφρός πολυουρεθάνης Τ 25/38
- βάτα 150g / m3
Κατασκευή:
- μασίφ ξύλο, μοριοσανίδες, HDF
Η πολυθρόνα Simply θα προσθέσει ακόμα πιο γοητεία, διάθεση και άνεση στο μοντέρνο σπίτι. Η πολυθρόνα είναι επικαλυμμένη με υψηλής ποιότητας  Daily - ένα πολυτελές ύφασμα ταπετσαρίας που διαθέτει απαλή και ευχάριστη στην αφή βελούδινη επιφάνεια.
Προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1: 78/72/68 cm, βάρος 27 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Simply 8.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

|

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας