Πορτ Μαντώ Daily, Daily, δρυς Sonoma + wenge | Έπιπλα Videnov
Daily

Πορτ Μαντώ Daily

Πορτ Μαντώ Daily 1
Πορτ Μαντώ Daily 1_thumb
186
Εκπτωση: -33%
124

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Πορτ Μαντώ  Daily
Διαστάσεις:
- L100 B50 Η193 εκ.
Υλικά:
- Σκελετός και πόρτες- πλαστικοποιημένο νοβοπάν, στα αναφερόμενα χρώματα
- Καθρέφτης
- Λαβές απο αλουμίνιο
- Κρεμάστρες
Το σπίτι είναι καταφύγιο γαλήνης και άνεσης . Το σπίτι είναι αρμονία, άνεση και διάθεση. Μια όμορφη  και φιλόξενη είσοδο δημιουργεί την πρώτη εντύπωση του σπιτιού και του στυλ σας. Πορτ Μαντώ  Daily  είναι μια πρακτική και κομψή λύση για μικρούς  και μεσαίους  χώρους, όπου η λειτουργικότητα είναι ένα πλεονέκτημα. Κατασκευασμένο από LPDCH Laminate, για το οποίο η εταιρεία Έπιπλα Βίντενοφ διαθέτει τα σχετικά Ευρωπαϊκά Πιστοποιητικά Εγγύησης της ποιότητας, της σταθερότητας,της οικολογίας και της ασφάλειας. Τα ντουλάπια παραδίδονται σε μία ανθεκτική και βολική στη μεταφορά συσκευασία με εύκολο σχέδιο συναρμολόγησης.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός συσκευασιών: 4                                              
Πακέτο 1: 106/59/11 εκ, Βάρος 25,3 κιλά.
Πακέτο 2: 156/36/4 εκ, Βάρος 11,5 κιλά.
Πακέτο 3: 157/107/2 εκ, Βάρος 19 κιλά.
Πακέτο 4:. 36/12/12 εκ, Βάρος 1,3 κιλά.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Daily 39.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας