Σκαμπό Dolly
wenge

Μέχρι τη λήξη της προσφοράς:
25 €
20 €
Еξοικονομήση : 5 €
Εκπτωση: -20%

Παράδοση : 10 Ημέρες

Το προϊόν δεν έχει καμία δυνατότητα διόρθωσης και προσαρμογής .


Είναι δύσκολο να παραγγείλετε? Καλέστε:
211 1 984 984

Δείτε τα υλικά ταπετσαρίας:

Το προϊόν υπάρχει στα ακόλουθα χρώματα
Tο σκαμπό Dolly θα φέρει μια νέα και παιχνιδιάρικη πινελιά στο καθιστικό Σας.
Διαστάσεις: L34 Β34 H42 εκ.
Μια επιλογή ανάμεσα σε  δέρμα και ύφασμα στα αναφερόμενα χρώματα. Κατάλληλο για προσθήκη σε όλους τους καναπέδες.Σε ποιον είναι περιττό ένα τέτοιο κόσμημα - κομψό, πρακτικό και εξαιρετικά άνετο σκαμπό. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια προσθήκη ποιότητας στο τραπεζάκι στο σαλόνι ή την τραπεζαρία. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν απλά να προσθέσουν και να δώσουν μία κομψή έμφαση στο ντεκόρ τους.
Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1: 35/35/42 εκατοστά
Βάρος 1 κιλό.

 
ΜοντέλοΣυνιστώμενες τιμές συναρμολόγησης
Σκαμπό Dolly1 €
25 €
20 €
Στο καλάθι
Γράψτε μας