Σκαμπό Melvin
ανοιχτό καφέ

Παράδοση : 10 Ημέρες

48 €

Το προϊόν δεν έχει καμία δυνατότητα διόρθωσης και προσαρμογής .


Είναι δύσκολο να παραγγείλετε? Καλέστε:
211 1 984 984

Το προϊόν υπάρχει στα ακόλουθα χρώματα
Σκαμπό Melvin
- Διαστάσεις: L45 B45 H45 εκατοστά.
- Υλικά - υφάσματα απο πολυεστέρα στα αναφερθέντα χρώματα
- Ταπετσαρία - αφρολέξ, βάτες από πολυεστέρα
Για κάθε σπίτι ένα σκαμπό είναι πρακτικός και βολικός τρόπος για να διαφοροποιήσει το εσωτερικό και να παρέχει επιπλεον θέση για κάθισμα. Με το σκαμπό Melvin μπορείτε να συμπληρώσετε την άνεση του αγαπημένο σας καναπέ ή να ανανεώσετε το σαλόνι σας , επιλέγοντας το κατάλληλο χρώμα για το σκοπό αυτό. Το σκαμπό είναι με ένα πολύ ωραίο υφάσμα  με εξαιρετική πυκνότητα και απαλότητα.
Αγαπητοί πελάτες, δώστε προσοχή!
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν γίνονται δεκτοί προς  επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε  αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος χρησης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Συντήρηση: Για την συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο σαπούνι.
Πακέτο 1: 45/45/45 cm, βάρος 7 kg. 

 

ΜοντέλοΣυνιστώμενες τιμές συναρμολόγησης
Σκαμπό Melvin1 €
Γράψτε μας