Στρώμα Adry Cool Hybrid διπλής όψης 140/200, Adry Cool Hybrid, 140/200 | Έπιπλα Videnov
Adry Cool Hybrid

140/200, διπλής όψης , 140/200

Στρώμα Adry Cool Hybrid διπλής όψης 140/200 1
Στρώμα Adry Cool Hybrid διπλής όψης 140/200 2
Στρώμα Adry Cool Hybrid διπλής όψης 140/200 3
Στρώμα Adry Cool Hybrid διπλής όψης 140/200 4
Στρώμα Adry Cool Hybrid διπλής όψης 140/200 1_thumb
Στρώμα Adry Cool Hybrid διπλής όψης 140/200 2_thumb
Στρώμα Adry Cool Hybrid διπλής όψης 140/200 3_thumb
Στρώμα Adry Cool Hybrid διπλής όψης 140/200 4_thumb
408

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Ύψος στρώματος :
-22 εκ +/- 1 εκ
Adry Cool Hybrid - το στρώμα που συνδυάζει επιδέξια τα οφέλη από δύο διαφορετικές τεχνολογίες υποστήριξης - το έξυπνο i-Springs Super Comfort και την άνετη Flexible Technology.
Επιλέγοντας διαφορετικά στρώματα άνεσης και στις δύο πλευρές του σταθερού πυρήνα 7 ζωνών, το προϊόν προσφέρει σκληρότητα και δύο ξεχωριστές πλευρές άνεσης. Ο υψηλός-ελαστικός αφρός υψηλής αντοχής HR, αφενός, εξασφαλίζει τη βέλτιστη συντήρηση και χαλαρώνει το σώμα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Η ανακούφιση του προφίλ έχει μια απαλή αίσθηση μασάζ, βοηθά στην κυκλοφορία και κατανέμει με ακρίβεια το βάρος.
Η αφρώδης μνήμη Cool Gel με ενσωματωμένες κάψουλες ψύξης αφ 'ετέρου δημιουργεί μια αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας, ενώ περιβάλλει το σώμα, μειώνει τα σημεία έντασης και βοηθά στην πλήρη ανάκτηση.
Το μοντέλο είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για παιδιά που χρειάζονται στήριξη της σπονδυλικής στήλης στις φάσεις ανάπτυξης.
Το στρώμα Adry Cool είναι μια ασφαλής λύση για δροσερές νύχτες και χαλαρωτικό ύπνο και το αφαιρούμενο εξωτερικό κάλυμμα , κατάλληλο για πλύσιμο στο πλυντήριο, εγγυάται καλή υγιεινή στο υπνοδωμάτιο για πολλά χρόνια.
Προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
 
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Adry Cool Hybrid 5.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας