Στρώμα Aloe Nature Sleep διπλής όψης 82/190, Aloe Nature Sleep, 82/190 | Έπιπλα Videnov
Aloe Nature Sleep

82/190, διπλής όψης , 82/190

Στρώμα Aloe Nature Sleep διπλής όψης 82/190 1
Στρώμα Aloe Nature Sleep διπλής όψης 82/190 2
Στρώμα Aloe Nature Sleep διπλής όψης 82/190 1_thumb
Στρώμα Aloe Nature Sleep διπλής όψης 82/190 2_thumb
206
Εκπτωση: -60%
82

Δωρεάν αποστολή: 30 ημέρες

Πάχος :
- 20 εκ +-1 εκ
Πυρήνας :
- Multipocket
- Αφρός πολυουρεθάνης
Κάλυμμα :
- Aloe Vera Υφάσματα Υψηλής Ποιότητας (100% PES)
Memory flakes and fibers
Το Στρώμα  Aloe Nature Sleep έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ανάπαυση και υγιή ύπνο. Προσφέρει πλήρη φροντίδα για τον ύπνο σας, δημιουργώντας μια βέλτιστη ισορροπημένη εργονομική υποστήριξη για κάθε περιοχή.Ο πυρήνας του στρώματος  Aloe Nature Sleep αποτελείται από εκατοντάδες ελατήρια με μεγάλη ευελιξία προσαρμογής στις ιδιαιτερότητες  του σώματος - 500 ανεξάρτητα σημεία βάσης ανά τετραγωνικό μέτρο . Αντιδρούν επακριβώς και με την κατάλληλη δύναμη της πίεσης, προσφέροντας ανά πάσα στιγμή ορθοπεδική στήριξη. Το μοντέλο διαθέτει επίσης μια ανατομική δομή με επτά τομείς της υποστήριξης και της άνεσης. Τα υλικά από τα οποία κατασκευάζεται το μοντέλο επιτρέπουν τη συνεχή εναλλαγή του καθαρού αέρα μέσα στο στρώμα για εξαιρετική υγιεινή ύπνου. Αυτό δημιουργεί άψογη άνεση και βοηθά στην ισορροπία της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια του ύπνου. ο στρώμα είναι ντυμένο εξ ολοκλήρου με κάλυμμα απο αντιβακτηριακό ύφασμα πολυτέλειας. Είναι ένα φυσικό αντι αλλεργικό,εξασφαλίζει διαρκή αντιβακτηριακή δράση και εμποδίζει τις οσμές.
Δώστε προσοχή!
Η περιοδική αντιστροφή των στρωμάτων διατηρεί την άνεση και παρατείνει τη ζωή τους.
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί προς  επιστροφή.Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε  αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.

Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος χρησης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση .

 
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Aloe Nature Sleep 4.00 €
Γράψτε μας