Στρώμα Body Balance μονόπλευρο 164/190 | Vellea Home

Body Balance

164/190, μονόπλευρο , 164/190

482
Εκπτωση: -37%
301

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Το στρώμα ανήκει στα μοντέλα με σκληρότητα πάνω από μέτρια.
Ύψος 22 cm (+/- 1 cm)
Υλικό
  - Υποαλλεργικό, αντιστατικό ύφασμα με βάτα
Δομή
- Στρώμα αφρού μνήμης
- Στρώμα αφρού Body Care
- βάση: πλαίσιο από μασίφ ξύλο.
Ζωτικής σημασίας για υγιεινό ύπνο είναι τα υλικά που συμμετέχουν στην κατασκευή του στρώματος. Για την κατασκευη των στρωμάτων Body Balance  χρησιμοποιησαμε  ποιοτικά και υγιεινά υλικά που επιτρέπουν τη διαδικασία του φυσικού αερισμού - σημαντική προϋπόθεση για τη διατήρηση της καλής χρήσης. Τα πολυ  ελαστικά υλικά με χαμηλό συντελεστή παραμόρφωσης προσφέρουν εξαιρετική ανατομική στο μοντέλο και  εξασφαλιζουν την διατήρηση των ιδιοτήτων του για μεγάλο χρονικό διάστημα.Για να είναι μια μαγική εμπειρία  προσθέσαμε  αφρο μνήμης στο στρώμα, το οποίο αυξάνει την αίσθηση της  απαλότητας  και την  άνεση.
Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.

Αριθμός πακέτων: 1 (164/190)
Πακέτο 1: 164/190/22 cm, βάρος 46 kg.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Body Balance 10.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας