Στρώμα διπλής όψης Sano 90/200, Sano, 90/200 | Έπιπλα Videnov
Sano

90/200, διπλής όψης , 90/200

Στρώμα διπλής όψης Sano 90/200 1
Στρώμα διπλής όψης Sano 90/200 2
Στρώμα διπλής όψης Sano 90/200 1_thumb
Στρώμα διπλής όψης Sano 90/200 2_thumb
213
Εκπτωση: -39%
129

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Πάχος στρώματος:
- 19 εκ
Το στρώμα SANO είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά εύκαμπτο αφρό HR. Χρησιμοποιώντας μια σειρά διαμήκων και εγκάρσιων τομών, το στρώμα χωρίζεται σε 7 ζώνες. Η επεξεργασία αφρού περιγράμματος έχει θετική επίδραση στον εξαερισμό του στρώματος. Οι ειδικοί αγωγοί αέρα απομακρύνουν τέλεια την υπερβολική θερμότητα κατά τη διάρκεια του ύπνου, δίνοντας μια αίσθηση απαλής δροσιάς.
* Φροντίστε να ανοίξετε και να ξεδιπλώσετε το στρώμα εντός 5 ημερών μετά την παράδοση. Το στρώμα επανέρχεται στο επιθυμητό σχήμα από 48 έως 72 ώρες μετά το ξετύλιγμα.
Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
Αριθμός συσκευασιών: 1
Συσκευασία 1: 98/42/42 cm, βάρος 9,6 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Sano 4.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

|

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας