Στρώμα Lado Design Spring Classic διπλής όψης 180/200, Lado Design Spring Classic, 180/200 | Έπιπλα Videnov
Lado Design Spring Classic

180/200 διπλής όψης , 180/200

Στρώμα Lado Design Spring Classic διπλής όψης 180/200 1
Στρώμα Lado Design Spring Classic διπλής όψης 180/200 1_thumb
340
Εκπτωση: -25%
255

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 5 ημέρες

Ύψος 22 cm (+/- 1 cm)
- πυρήνα - σύστημα ελατηρίων Bonnel. Διπλό πυρήνα ελατηρίων, 125 τεμ. / τ.μ.
- Θερμοπλαστικό Felt 2x500 g / m2
- αφρός πολυουρεθάνης Vitafoam πάχους  4 εκ.
- ύφασμα υψηλής ποιότητας, τριπλό καπιτονέ  και ελαστικό spunbond
. Κατασκευασμένο από σύγχρονα και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, είναι ακριβώς πραγματικά ενδιαφέρον για την υγεία και τον ύπνο σας. Είναι απολύτως φυσιολογικό να αναζητούμε  την άνεση για ξεκούραστο ύπνο. Αλλά πώς μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των διαφόρων προτάσεων; Τα στρώματα Lado Design Spring Classic είναι η ιδανική λύση για όποιον δεν θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία και την άνεσή του. Εδώ είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά τους, που θα σας πείσουν ότι αυτή είναι η απάντηση στις αναζητήσεις σας. Кομψό και πολυτελές στρώμα όχι μόνο να φροντίσετε την υγεία σας, αλλά και την αισθητική της κρεβατοκάμαρας. Το διακοσμητικό ρέλι  θα τραβήξει την προσοχή σας  .Το καπιτονέ ύφασμα  του στρώματος σας  επιτρέπει την χρίση του για μεγάλο χρονικό  . Το στρώμα αποτελείται από πολυουρεθάνη Vitafoam υψηλότερης ποιότητας που αναπνέει – η άνεση και η απαλότητα είναι άμεσες . Οι μίνι αγωγοί για αερισμό του στρώματος  εμποδίζουν την ανάπτυξη των μικροοργανισμών και ακάρεων. Τα στρώματα Felt εξασφαλιζουν  την αντοχή αυτού του μοντέλου. Ο πυρήνας αποτελείται από σύστημα ελατηρίων Bonnell, των οποίων οι  πηγές είναι η βάση της ελαστικότητας του στρώματος και το λόγο να αισθάνεστε  ξεκούραστοι ​​μετά τον ύπνο.
Κάθε στοιχείο της πρότασης αυτής έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίσει την πλήρη χαλάρωση και ευχαρίστηση. Εμπιστευθείτε το προϊόν που θα αλλάξει τη ζωή σας. Τώρα δεν έχει μείνει τίποτα για να σας ευχηθούμε  μία ξεκούραστη νύχτα.
.Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός συσκευασιών: 1 (180/200)
Συσκευασία 1: 180/200/21 cm, βάρος 35 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Lado Design Spring Classic 5.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

|

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας