Στρώμα μωρού Leo διπλής όψης 60/120, Leo, 65/110 | Έπιπλα Videnov
Leo

διπλής όψης 60/120 , 65/110

Στρώμα μωρού Leo διπλής όψης 60/120 1
Στρώμα μωρού Leo διπλής όψης 60/120 1_thumb
41
Εκπτωση: -18%
33

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Διαστάσεις: 60/120 εκ.
- Εξωτερικη επενδυση  ύφασμα: καπιτονέ ζακάρ βαμβάκι
Πυρήνας:
- Αφρολέξ 10 εκ.
Για να προσφέρετε το καλύτερο στο παιδί σας πρέπει να επιλέξετε την ασφάλεια και την άνεση του στρώματος μωρού Leo. Το στρώμα είναι κατασκευασμένο από υλικά απόλυτα αβλαβές για την υγεία του μωρού. Το ύφασμα είναι ανθεκτικό στις βρωμιές και την καθιμερινη χριση,είναι μαλακό και ευχάριστο στην αφή και ήπιο προς  το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών. Ο πυρήνας του στρώματος είναι κατασκευασμένος  από αφρώδες υλικό με πυκνότητες, παρέχοντας μια σταθερή βάση. Τα πολυ  ελαστικά υλικά με χαμηλό συντελεστή παραμόρφωσης προσφέρουν εξαιρετική ανατομική στο μοντέλο και  εξασφαλιζουν την διατήρηση των ιδιοτήτων του για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός συσκευασιών: 1 (60/120)
Πακέτο 1: 60/120/10 см εκ, Βάρος 4 κιλά.
 
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Leo 4.00 €

|

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας