Στρώμα Ted Matterra διπλής όψης 90/200, Ted Matterra, 90/200 | Έπιπλα Videnov
Ted Matterra

90/200,διπλής όψης , 90/200

Στρώμα Ted Matterra διπλής όψης 90/200 1
Στρώμα Ted Matterra διπλής όψης 90/200 2
Στρώμα Ted Matterra διπλής όψης 90/200 1_thumb
Στρώμα Ted Matterra διπλής όψης 90/200 2_thumb
557
Εκπτωση: -39%
338

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 30 ημέρες

Σύνθεση στρώματος:
-Αφρός μνήμης
-Βάτα
-Υψηλής ελαστικότητας αφρός πολυουρεθάνης
-Ελατήρια pocket
-Πολυτελές ύφασμα
-άλλα
Ύψος στρώματος :
-26 εκ +/- 1 εκ
Διπλής όψης (πλευρά χειμώνα / καλοκαίρι)
Βάτα (βαμβάκι, πολυεστέρας, μαλλί)
Πλεκτά υφάσματα υψηλής ποιότητας
Με εξαιρετική δομή και ελκυστικό σχεδιασμό, το στρώμα Matterra από τη συλλογή TED BED είναι μια προτιμώμενη προσθήκη σε οποιοδήποτε μοντέρνο υπνοδωμάτιο. Ο ενσωματωμένος ψεκαστήρας ψεκάζει τα επιβλαβή γεωμεγνητικά κύματα από την επιφάνεια του στρώματος σε μια ομόκεντρη σχέση. Το Matterra ελέγχεται εργαστηριακά σε ένα κβαντικό ιατρικό κέντρο και είναι ένα πατενταρισμένο στρώμα με διεθνές δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Προσφέρει μοναδική άνεση και εξαιρετική στήριξη σώματος, χάρη στο πακέτο ελατηρίων pocket σε συνδυασμό με αφρό πολυουρεθάνης, αφρό μνήμης με χειμωνιάτικη και καλοκαιρινή πλευρά. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά υψηλής ποιότητας στρώμα και καλύπτεται από υφάσματα υψηλής ποιότητας. Το στρώμα Matterra διαθέτει έναν απαλό, προφίλ πυρήνα ειδικά σχεδιασμένο για τους λάτρεις της AirFlex που μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στην σιλουέτα του σώματος και να παράσχουν την απαιτούμενη υποστήριξη.
Δώστε προσοχή!
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
 
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Ted Matterra 5.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

|

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας