Στρώμα Baby Lux διπλής όψης 70/140, Baby Lux | Έπιπλα Videnov
Baby Lux

70/140 διπλής όψης

Στρώμα Baby Lux διπλής όψης 70/140 1
Στρώμα Baby Lux διπλής όψης 70/140 2
Στρώμα Baby Lux διπλής όψης 70/140 1_thumb
Στρώμα Baby Lux διπλής όψης 70/140 2_thumb
94

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

 

Διαστάσεις: 70/140 cm.

- ύψος 10 cm (+/- 1 cm)

Υλικό :

- αφρός πολυουρεθάνης

- επιπλέον μαλακωμένος αφρός

- υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα υφάσματα

Χαρακτηριστικά:

Σκληρότητα: Ισορροπημένη

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται, ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός και η υψηλή ποιότητα κατασκευής είναι σύμφωνα με τις ορθοπεδικές ανάγκες του οργανισμού του αναπτυσσόμενου παιδιού. Ο πυρήνας του ORTOPEDIC ELASTIC FOAM, το καπιτονέ παιδικό ύφασμα, το στρώμα των αντι-αλλεργικών πυριτικών ινών και η μεμβράνη SPUN BONDED είναι φιλικά προς το περιβάλλον και πληρούν τις απαιτήσεις. Οι αντιβακτηριακές σιλικοποιημένες ίνες που περιέχονται στις ραφές προσθέτουν απαλότητα στην περιοχή που έρχεται σε επαφή με το σώμα, βοηθώντας τη σωστή κυκλοφορία του αίματος. Οι ορθοπεδικές ιδιότητες του πυρήνα του POLIFLEX και της ταπετσαρίας φιλικών προς το περιβάλλον, φυσικών υλικών καθιστούν το μοντέλο υποχρεωτικό και αναπόσπαστο τμήμα του εσωτερικού του παιδικού δωματίου. Η ελαστικότητα και το πρόσθετο μαλάκωμα προσφέρουν καλή φυσική άνεση όταν ξαπλώνετε, καθώς στηρίζει τέλεια το σώμα του παιδιού και βοηθά τη σπονδυλική στήλη να πάρει το φυσικό της σχήμα κατά τον ύπνο.

Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.

Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.

Αριθμός συσκευασιών: 1 (70/140)

Συσκευασία 1: 70/140/10 cm, βάρος 5 kg.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Baby Lux 5.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας