Στρώμα Diona διπλής όψης 140/200, Diona, 140/200 | Έπιπλα Videnov
Diona

140/200, διπλής όψης , 140/200

Στρώμα Diona διπλής όψης 140/200 1
Στρώμα Diona διπλής όψης 140/200 2
Στρώμα Diona διπλής όψης 140/200 3
Στρώμα Diona διπλής όψης 140/200 1_thumb
Στρώμα Diona διπλής όψης 140/200 2_thumb
Στρώμα Diona διπλής όψης 140/200 3_thumb
612
Εκπτωση: -39%
371

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

 

Πάχος στρώματος 20 cm +/- 2 cm

Σύνθεση στρώματος

- ύφασμα

- βάτα

- Spunbond

- Memory αφρός

- εξαιρετικά ελαστικός αφρός

- θήκη με φερμουάρ

- περίγραμμα από ελαστικό αφρό

Το στρώμα Diona είναι ένα μοντέλο διπλής όψης με εξαιρετική απόδοση. Έχει έναν πυρήνα από εξαιρετικά ελαστικό αφρό και Memory αφρό. Στην πλευρά του εξαιρετικά ελαστικού αφρού υπάρχει ένα στρώμα αφρού μνήμης για περισσότερη απαλότητα και άνεση. Οι θερμοπλαστικές ιδιότητες του Memory foam "διαβάζει" το σχήμα του σώματος. Όταν θερμαίνεται, μαλακώνει και βυθίζεται στα σημεία με μεγαλύτερη πίεση, τυλίγοντας το σώμα . Αυτό κατανέμει το βάρος ομοιόμορφα στην επιφάνεια και ανακουφίζει το σώμα  σε μεμονωμένες περιοχές. Βοηθά στη διατήρηση της σπονδυλικής στήλης στη σωστή θέση, η οποία εξασφαλίζει πλήρη χαλάρωση του σώματος. Ο πυρήνας του μοντέλου Diona είναι σε θήκη με φερμουάρ κατασκευασμένο από ύφασμα υψηλής ποιότητας με αντιβακτηριακή επεξεργασία, το οποίο είναι εύκολο να διατηρηθεί.

Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε το προϊόν σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.

Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.

Αριθμός συσκευασιών: 1 (140/200)
Συσκευασία 1: 40/40/140 cm, βάρος 18 kg.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Diona 5.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας