Στρώμα Diona μονόπλευρο 90/200 | Vellea Home

Diona

90/200, μονόπλευρο , 90/200

404
254*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Πάχος στρώματος 22 cm +/- 1 cm

Σύνθεση στρώματος

- Αντιβακτηριακό ύφασμα       

- καπιτονέ Memory

- Memory αφρός

- ελαστικός αφρός

- πλαίσιο κατασκευασμένο από κωνοφόρο μασίφ ξύλο

Το μονόπλευρο στρώμα  Diona έχει έναν πυρήνα από ελαστικό αφρό και ένα στρώμα αφρού μνήμης. Ο αφρός μνήμης υψηλής τεχνολογίας αντιδρά στη θερμότητα του σώματος και παίρνει το σχήμα των καμπυλών του, προσαρμόζεται στη θέση του και βοηθά στην πλήρη χαλάρωσή του. Εάν  βάλετε το χέρι σας, θα αφήσει ένα «αποτύπωμα» που θα παραμείνει ακόμα και αφού σηκώσετε το χέρι σας. Διατίθεται με υψηλής ποιότητας ύφασμα , τα οποία έχουν αντιβακτηριακή επεξεργασία και το επιπλέον στρώμα αφρού μνήμης καπιτονέ ενισχύει την αίσθηση της απαλότητας και της άνεσης. Το μοντέλο Diona μονής όψης διαθέτει ενσωματωμένο πλαίσιο από μασίφ ξύλο, το οποίο δίνει επιπλέον αντοχή και σταθερότητα στο στρώμα.

Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε το προϊόν σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.

Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.

Αριθμός συσκευασιών: 1 (90/200)
Συσκευασία 1: 90/200/22 cm, βάρος 15 kg.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Diona 10.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας