Στρώμα Kaspia Normal μονόπλευρο 90/200, Kaspia Normal, 90/200 | Έπιπλα Videnov
Kaspia Normal

90/200 μονόπλευρο , 90/200

Στρώμα Kaspia Normal μονόπλευρο 90/200 1
Στρώμα Kaspia Normal μονόπλευρο 90/200 2
Στρώμα Kaspia Normal μονόπλευρο 90/200 3
Στρώμα Kaspia Normal μονόπλευρο 90/200 1_thumb
Στρώμα Kaspia Normal μονόπλευρο 90/200 2_thumb
Στρώμα Kaspia Normal μονόπλευρο 90/200 3_thumb
211

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

 

- ύψος 20 cm (+/- 1 cm)

Σύνθεση:

- μεταλλικος  σκελετός

- σύστημα ελατήρια Bonel

- αφρός πολυουρεθάνης

- υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα υφάσματα

Χαρακτηριστικά:

Σκληρότητα: προς μαλακό

Όταν χρησιμοποιείτε το Kaspia Normal, το πλαίσιο του στρώματος δεν είναι απαραίτητο. Το βάρος και η λειτουργία του στρώματος καλύπτονται από το ενσωματωμένο πλαίσιο. Είναι τυπικό για όλα τα μοντέλα της Κασπίας και αποτελείται από συγκολλημένο μεταλλικό προφίλ και σταθερή πλακέτα OSB. Το μέταλλο δίνει μεγάλη αντοχή με σχετική ελαφρότητα και η σανίδα απορροφά και κατανέμει το βάρος.

Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.

Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.

Αριθμός συσκευασιών: 1 (90/200)

Πακέτο 1: 90/200/20 cm, βάρος 45 kg.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Kaspia Normal 10.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας