Στρώμα Sirena Fresh Memory διπλής όψης 120/200, Sirena Fresh Memory, 120/200 | Έπιπλα Videnov
Sirena Fresh Memory

120/200 διπλής όψης , 120/200

Στρώμα Sirena Fresh Memory διπλής όψης 120/200 1
Στρώμα Sirena Fresh Memory διπλής όψης 120/200 2
Στρώμα Sirena Fresh Memory διπλής όψης 120/200 3
Στρώμα Sirena Fresh Memory διπλής όψης 120/200 1_thumb
Στρώμα Sirena Fresh Memory διπλής όψης 120/200 2_thumb
Στρώμα Sirena Fresh Memory διπλής όψης 120/200 3_thumb
572
514*
*Με Videnov card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

 

- ύψος 24 cm (+/- 1 cm)

Σύνθεση:

- Θερμοενεργός αφρός Memory Foam

- επιπροσθέτως μαλακωμένος αφρός

- πολύ ελαστικό αφρός

- υψηλής ποιότητας υφάσματα με πιστοποιημένη προέλευση

Χαρακτηριστικά:

Σκληρότητα: μέτρια

Πυρήνας  - μέτριο προφίλ HIGH ELASTIC FOAM για ισορροπημένη ορθοπεδική υποστήριξη και μεγάλη αντοχή. Τα σύνθετα "ανοιχτά" μικροκύτταρα και το περίβλημα CLEAN PROTECTIVE COVER εγγυώνται τον αερισμό σε βάθος. Θήκη - μαζί με τον ιμάντα 3D και το Cool Fade της BEKAERT DESLEE συμπληρώνουν τη μοντέρνα εμφάνιση. Το φερμουάρ προσθέτει λειτουργικότητα και καθιστά το στρώμα εύκολο στη συντήρηση. Ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας καινοτόμων υλικών και λειτουργικότητας έχει κάνει το μοντέλο αγαπημένο . Η θερμοδραστική πυκνότητα του MEMORY και η απαλότητα του SUPER SOFT εφαρμόζουν μια αίσθηση άνεσης και χαλάρωσης. Το Sirena Fresh Memory είναι ένα στρώμα με καθαρή προσωπικότητα. Ικανοποιεί εκείνους που προτιμούν έντονα συναισθήματα. Για το σκοπό αυτο το MEMORY FOAM, ανάλογα με την πλευρά του στρώματος, βρίσκονται δομικά όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σώμα του χρήστη.

Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε το προϊόν σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.

Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.

Αριθμός συσκευασιών 120/200: 1

Συσκευασία 1: 120/200/24 ​​cm, βάρος -24 kg.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Sirena Fresh Memory 8.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας