Στρώμα Tirena διπλής όψης 120/200, Tirena, 120/200 | Έπιπλα Videnov
Tirena

120/200 διπλής όψης , 120/200

Στρώμα Tirena διπλής όψης 120/200 1
Στρώμα Tirena διπλής όψης 120/200 2
Στρώμα Tirena διπλής όψης 120/200 3
Στρώμα Tirena διπλής όψης 120/200 1_thumb
Στρώμα Tirena διπλής όψης 120/200 2_thumb
Στρώμα Tirena διπλής όψης 120/200 3_thumb
251

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

 

Σύνθεση:

- αφρό πολυουρεθάνης

- Υφάσματα υψηλής ποιότητας

Χαρακτηριστικά:

Σκληρότητα: Ισορροπημένη

Το στρώμα Tirena είναι ένας συνδυασμός των ορθοπεδικών πλεονεκτημάτων ενός πυρήνα υψηλής πυκνότητας κατασκευασμένο από PENO ELASTIC FOAM, που περικλείεται σε ένα καπιτονέ κάλυμμα κατασκευασμένο από ογκομετρική στρώση αντι-αλλεργικών ινών σιλικόνης, POLIFLEX και POMEROL και μαλακό ύφασμα με υψηλή αντοχή. Η δομή είναι ανοιχτή και διευκολύνει τη διέλευση του αέρα στα βάθη. Αυτό διασφαλίζει την απουσία για την ανάπτυξη βακτηρίων και μικροοργανισμών. Η ελαστικότητα και η αίσθηση απαλότητας προσφέρουν καλή άνεση στο σώμα όταν ξαπλώνετε, διατηρώντας τέλεια το σώμα στους ώμους, τη μέση και τη λεκάνη. Πρακτικό και λειτουργικό, το Tirena είναι ένα στρώμα απο τα  μοντέλα υψηλών προδιαγραφών. Το Tirena είναι ένας τυπικός εκπρόσωπος μιας σειράς στρωμάτων που χρησιμοποιούνται ευρέως στην Ευρώπη. Ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες των πελατών, έτοιμοι να πληρώσουν όχι πολλά, αλλά να λάβουν σχεδόν τα πάντα. Στην πραγματικότητα, το μοντέλο διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για έναν βαθύ και χαλαρωτικό ύπνο.

Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε το προϊόν σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.

Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.

Αριθμός συσκευασιών: 1 (120/200)

Συσκευασία 1: 120/200/18 cm, βάρος 15 kg.

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Tirena 8.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας