Σύνθεση Triniti, Triniti, σκούρο δρυς Sonoma + λευκό | Έπιπλα Videnov
Triniti

Σύνθεση , σκούρο δρυς Sonoma + λευκό

Σύνθεση Triniti 1
Σύνθεση Triniti 2
Σύνθεση Triniti 1_thumb
Σύνθεση Triniti 2_thumb
215
Εκπτωση: -30%
150

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Aπαιτείται τοποθέτηση σε τοίχο!
Διαστάσεις:
- χαμηλό ντουλάπι: L205 Β38 H34 cm.
- ράφι: L80 B19 H33 cm.
- Ντουλάπα τοίχου αριστερά / δεξιά: L30 B33 H103 cm.
Υλικά
Σκελετός:
- μοριοσανίδα, διακόσμηση σκούρο δρυς Sonoma
- πλάτη HDF
- ταινία PVC
Πόρτες, μετόπες :
- μοριοσανίδα, διακόσμηση λευκό
- γυαλί
- ταινία PVC
Μεταλικό υλικό:
- μεντεσέδες
- πόμολα PVC
Αποτελείται από τέσσερις ξεχωριστές μονάδες  και έχει καθολική εφαρμογή σε κάθε εσωτερικό χώρο. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στο καθιστικό ή στην τραπεζαρία, συνδυάζοντας την πολλά  κατάλληλα προιοντα  οπως καναπέδες, τραπέζια και καρέκλες απο την εταιρεια μας. Όλα είναι κατασκευασμένα από πλαστικοποιημένο νοβοπάν με πιστοποιημένη αποδεδειγμένη προέλευσης και ποιότητα.
Δώστε προσοχή!
Παρακαλούμε να εξετάσετε τις διαστάσεις του τηλεοπτικού δέκτη !
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί προς  επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Triniti 79.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας