Συρταριέρα Eliz, Elise, μπλε | Έπιπλα Videnov
Elise

Συρταριέρα , μπλε

Συρταριέρα Eliz 1
Συρταριέρα Eliz 2
Συρταριέρα Eliz 3
Συρταριέρα Eliz 4
Συρταριέρα Eliz 5
Συρταριέρα Eliz 1_thumb
Συρταριέρα Eliz 2_thumb
Συρταριέρα Eliz 3_thumb
Συρταριέρα Eliz 4_thumb
Συρταριέρα Eliz 5_thumb
221
125*
*Με Videnov card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Συρταριέρα  Eliz
- διαστάσεις: L60 B72 H115 cm.
Υλικά:
- μοριοσανίδα laminate,PVC ταινία
- οδηγοί για συρτάρια - απλοί
Συρταριέρα Eliz είναι μια προσθήκη στα  βρεφικά κρεβάτια από τον κατάλογό μας. Η βρεφική συρταρίερα είναι ένα απαραίτητο έπιπλο για το παιδικό δωμάτιο. Χρειάζεστε επιπλέον  αποθηκευτικό χώρο με τον ερχομό του μωρού σας. Η συρταριέρα Eliz έχει 4 βολικά συρτάρια. Τα συρτάρια είναι μεγάλης διάστασης δίνοντας μεγάλο χώρο αποθήκευσης.Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα και ασφαλή. Η συρταρίερα παραδίδεται σε μια συσκευασία με συνημμένες οδηγίες εγκατάστασης.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός συσκευασιών: 2
Πακέτο 1: 120/66/10 cm, βάρος 28 kg.
Πακέτο 2: 95/66/10 cm, βάρος 24 kg.

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Elise 20.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας