Συρταριέρα Vili II, Vili II, wenge + δρυς Sonoma | Έπιπλα Videnov
Vili II

Συρταριέρα , wenge + δρυς Sonoma

Συρταριέρα Vili II 1
Συρταριέρα Vili II 2
Συρταριέρα Vili II 1_thumb
Συρταριέρα Vili II 2_thumb
62

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Συρταριέρα Vili II
- διαστάσεις: Μ95 Π35 Υ65 εκ.
Υλικά:                 
- πλαστικοποιημένο PDC, διακόσμηση σονομα δρυς, οδηγούς συρταριών
- Λαβές: αλουμινίου
- μπορείτε να συνδυάσετε την συρταριέρα  «Βίλη II» με το κομοδίνο  «Βίλη I» με σειρά διαφορετική από αυτή που απεικονίζεται.
- Εξοπλίστε το σπίτι σας με τα μοντέλα Βίλη. Τα μοντέλα είναι  κατάλληλη  προσθήκη για κρεβατοκάμαρα με ντουλάπι από το κατάλογο μας τα όποια μπορείτε να χρησιμοποιείται και στα υπόλοιπα δωμάτια. Οι επιφάνειες είναι λείες, το όποιο βοηθάει για εύκολη συντήρηση.  Όλα τα εξαρτήματα για την συναρμολόγηση συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία.
Δώστε προσοχή!
Τα έπιπλά μας είναι σχεδιασμένα για εύκολη συναρμολόγηση, αλλά για ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα, σας συμβουλεύουμε να εμπιστευτείτε τον επαγγελματισμό και την εμπειρία των ομάδων συναρμολογήσεων «Επίπλων Βίντενοβ». Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν την συναρμολόγηση.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να αλλάξει το είδος και την ποιότητα των επίπλων. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση ΠΑΝΩ από 50 εκατοστά από κάθε ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος ζημιών στα προϊόντα ΔΕΝ καλύπτεται από την εγγύηση τους.
Αριθμός συσκευασιών: 3
Πακέτο 1: 103/43 / 7,5 cm, βάρος 14,7 kg.
Πακέτο 2: 71/43 / 7,5 cm, βάρος 10,4 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Vili II 31.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας