Τραπέζι Dea /Επεκτεινόμενο/, Dea, wenge | Έπιπλα Videnov
Dea

Τραπέζι , wenge

Τραπέζι Dea /Επεκτεινόμενο/ 1
Τραπέζι Dea /Επεκτεινόμενο/ 2
Τραπέζι Dea /Επεκτεινόμενο/ 3
Τραπέζι Dea /Επεκτεινόμενο/ 4
Τραπέζι Dea /Επεκτεινόμενο/ 1_thumb
Τραπέζι Dea /Επεκτεινόμενο/ 2_thumb
Τραπέζι Dea /Επεκτεινόμενο/ 3_thumb
Τραπέζι Dea /Επεκτεινόμενο/ 4_thumb
188
131*
*Με Videnov card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Επεκτεινόμενο τραπέζι
Διαστάσεις:
- κλειστό: L120 Β80 H75 εκ.
- ανοικτό: L180 Β80 H75 εκ.
Κατασκευασμένο από πλαστικοποιημένο νοβοπάν και πόδια μασιφ.
Χρώμα: στα αναφερόμενα
Το πλεονέκτημα του τραπεζίου είναι σαφές - αν είναι απαραίτητο να αυξηθεί ο χώρος. Στην πραγματικότητα, δεν είναι τόσο η λειτουργία όσο η συνολική ακτινοβολία του τραπεζίου. Θα πρέπει να έχει "καλή" εμφάνιση και σε κανονική και  σε τεντωμένη μορφή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο σχεδιασμός έχει μεγάλη σημασία. Αυτή η πρόταση μπορεί να εκπληρώσει και τις δύο προϋποθέσεις με ευκολία.Το τραπέζι Dea δημιουργηθικε με την ιδέα να είναι κατάλληλο για το εσωτερικό της κουζίνας ή της τραπεζαρίας. Στο σχεδιασμό του δεν υπάρχει τίποτα περιττό - απλό και βολικό για ένα γρήγορο σνακ και ένα επίσημο δείπνο της οικογένειας. Ή με άλλα λόγια – παρέχει  αρκετό χώρο για αναμενόμενες  και απροσδόκητες περιστάσεις.
Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό - μπορείτε να το διαμορφώσετε  σε ένα υπέροχο σετ με συνδυασμό με μερικές από τις καρέκλες μας. Τις καρέκλες στην φωτογραφία μπορείτε να δείτε εδώ .
Δώστε προσοχή!
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να αλλάξει το είδος και την ποιότητα των επίπλων. Τοποθετήστε τα έπιπλα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από 50 εκατοστά από κάθε πηγή ισχυρής θερμότητας. Η εγγύηση δεν καλύπτει αυτό το είδος ζημιές
Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1: 128/85/12 εκ., 24.5 κιλά.

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Dea 6.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

|

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας